"Tužno je porediti mene i Andreja Vučića"

Nataša Jeremić o optužbi naprednjaka

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Jeremic mene licno bas zanima odakle vama onolike kolicine novca, kako sta to uspeli da zaradite i ustedite?

  2. Ne treba dirati nicicju porodicu, bilo da je pozicija ili opozicija u pitanju. To je svetinja. Iako si slabiji,bolje prihvatiti takvo stanje nego pokusavati drugim sredstvima.

  3. Goca@ pa novac je zaradio Jeremic, jel znate vi kakvu je on funkciju imao pre toga i koliko je zaradjivao. Nije nimalo čudno da ima novac. Ali ja lično smatram da g-dja Jeremic isto tako radi za svoje dobro ko i ostali. Dok dodju na vlast posle nista…ista prica

  4. ma ovo je samo kampanija. hvatanje ljude u emovijama. naravno treba da se pazi ko sta kaze, ali i oni nisu bolji. istina je. a da ona zna ko je licno ovo napisao je isto glupost.

  5. Mene ni malo ne dotiče njena patetika isforsirana, gluma i falš čist. Parice potrošili došli sad ovde da dele neke priče…naravno u zamenu za vlast.

  6. Tuzno je dovoditi optuzbu da je narkodiler sa cinjenicom da se bori da dobije bebu. Narkodiler obicno ne konzumira drogu. Mogla je ovo mnogo iskrenije da uradi. Trebalo je na to da usmeri sve svoje otuzbe a ne da iznosi svoju intimu. I Kako Vucic zna za njen problem. Razocarana KZN.

  7. Da li se ova gospodja kandidovala za predsednika drzave ili njen suprug? Ona izgleda mnogo voli da se slika ili je umislila da je prva dama Amerike? Uopste mi nije jasna kao ni njen muz. Sta joj to treba.

  8. Meni je tuzno u koje svrhe pominje ducu, strhota..najezila sam se, to je nesto sto kod kuce treba da ostane!

  9. Mirka, Mene ni malo ne dotiče njena patetika isforsirana, gluma i falš čist – a da li Vas dotiče premijerova patetika, ili ste na nju oguglali?

  10. Ovako se Dana umesala u politicki zivot Vuka Draskovica. Pa Mira u zivot Slobin, i svaka misli da je u pravu i da je njeno misljenje presudno za istinu. A to samo znaci gubitak u svakom smislu. Nije ni poceo da radi a vec je politicki sahranjen!

  11. Ni Vucicev brat ni Jeremiceva supruga nisu ucesnici izbora, samo sto se supruga ponasa kao da jeste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.