U autoritarnosti nema džentlmenskih manira

Treba li novoj vladi dati 100 dana rada bez javnih kritika

Ostavite komentar


  1. Guardian pise o izvestaju svedskog instituta V-Dem koji je analizirao koja drustva su se demokratizovala, a koja utonula u autokratiju u poslednjoj deceniji. Izgleda da je od 2009 do danas Srbija medju 6 zemalja koje su se najvise pomerile ka autokratiji, vise nego cak Amerika. Uz nas, te zemlje su Poljska, Madjarska, Turska, Brazil i Indija.

  2. ‘Srpska napredna stranka obelezice danas stranacku slavu, Sv. Petku…’. Ne secam se da je SNS ikad osudila praksu na Golom Otoku za vreme Tita, kada su svestenici – zatvorenici, nosili na ledjima (krkace) svakog novodoslog zatvorenika. Licemerje da ti mozak stane!!!

    1. Hajd’ da batalimo to što SNS sa bilo kojom pozitivnom tekovinom hrišćanstva nema nikakvu dodirnu tačku, ali zaista ne shvatam kakve veze ima to što nisu osudili praksu SKJ na Golom otoku pre 70-ak godina? Istina, jesu obmanjivači, lažovi, otimaju šta stignu, moralne su ništarije, ali za ovo zaista nisu krivi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.