U čije ime Orban govori: Upozorava da bi Budimpešta i Beograd napad na Južni tok smatrali povodom za rat

Ostavite komentar


  1. Interesantan je narativ Orbana i nasih ruskih sluga na balkanu: apsolutno je identican, skoro kao po diktatu.

  2. To javi onima u Moskvi, oni su i Severni tok (koji je bio van funkcije) sabotirali 😀

  3. @Vule

    Jeste interesantan i zaista slican.

    Ali, odlicno pitanje jeste zasto Nemci cute na unistavanje Severnog Toka?
    Sta je to ako ne nemanje suvereniteta i jadno i bedno podanistvo?
    I sada vas odgovor vrlo lako moze biti: „bolje je biti podanik Amerikancima nego…“ ali sustina je da je podanik nista drugo do…pa, podanik… svejedno kome se klanja…

  4. E BAŠ BIH VOLEO da neko digne u vazduh i prekine turski tok kao što su i Nord Stream, pa da vidimo KOGA TAČNO će i KAKO da napadne ova mađarska junačina i KOME će taj „rat“ da „objavi“.

  5. Svaka čast za Orbana. Dosta anglosaksonskog terora. Nemci su upropašteni ali su očigledno pristali na okupaciju.

  6. Taj gasovod prvo dovodi gas Truskoj koja niti je u EU niti je uvela sankcije a gas joj je potreban i ne verujem da bi se iko usudio da ga uništi barem u turskom delu. E sad od Bugarske je sve moguće, jer je ona kolonija kao i Srbija. Na kraju ipak smo svi mi mnogo manji uvoznici nego nemačka pa ja bilo i logično da se severni uništi i natera najveća evropska ekonomija da počne da gradi terminale za TNG.

  7. Cela EU je pokazala da nije ništa drugo do Američka i Britanska kolonija koja se samosvesno uništava zarad jačanja ove dve prethodno pomenute države. Narod to itekako razume i za kratko vreme svet se menja…

  8. Tuzno je sto to mora da se kaze. Jos tuznije sto nikom nije palo na pamet da je to pretnja Rusiji. U svakom slucaju, ja sam iskreno na strani Amerike. Ako je Evropa zadovoljna sa takvim tretmanom onda je pravedno tako je i tretirati. Pravda iznad svega.

  9. Orban brani interese Madjarske, a ostali sto vole da se klanjaju Amerikancima ne mogu da shvate da je ovo rat koji su oni napravili.

  10. Ovo je samo dokaz da je ornam tu gdje je voljom svojih građana za razliku od vlada i predsednika ostalih ev. zemalja. Ostali se ulaguju Americi jer im je amerika obezbedila pobjede n izborima. Većina običnog svjeta nedjeli mišljenja svojih vlada

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.