U Crnoj Gori nema potvrde najave dolaska predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Zbog ćutanja povodom dešavanja u Crnoj Gori, AV sigurno gubi poverenje dobrog dela naroda i više je nego jasno da je bio finansiran Milovim prljavim parama.

  2. Na osnovu clana 11 Ustava Srbije crkva i verske zajednice su odvojene od drzave i nijedna religija ne moze se ustanoviti kao drzavna ili obavezna. Meni, zbog toga, nije jasno na osnovu cega Vucic popuje i oponasa verskog poglavara?

    1. Uredio si sve institucije u Srbiji pa sada idi u Crnu Goru, nauči ih kako se ureduje I crkva i država!!!!!

  3. Kukavica po unutrasnjoj prirodi, odakle potice njegova verbalna osionost i violencija, on ce ili odustati ili ce otici uz dogovor sa starijim bratom po mafijaskom i diktatorskom stazu !

  4. Idi i ne vracaj se! Dabogta te Milo uhapsio pa proterao kao psa lutalicu! Svuda trpas njusku i ruzis ugled Srbije, sram te bilo!

  5. Ništa od toga.
    Pa čovek skoro da reč nije progovorio a otimaju se najveće Srpske svetinje.
    Mesmem ni da pomislim šta je sledeće na Kosovu i u Hrvatskoj.
    Neka nam je dragi bog na pomoći.

    1. Objasnite kako se otimaju? Ja to shvatam na drugi način. Pravoslavna crkva nije uređena kao Katolička da bi se svim crkvama upravljalo sa jednog mesta. Nije to nikakvo otimanje , nego samo promena imena. Zvaće se Crnogorska pravoslavna crkva, Hrvatska pravoslavna crkva…. Svi objekti, premičnine i nepremičnine neće niko da oduzme, nego će dobiti samo drugo ime.

  6. Bolno je doziveti napade od brace i ljudi koje smo iskreno volelii delili i dobro i zlo.

    1. Šta je tu bolno. Ta ljubav je bila jednostrana. Ko0 je imao dugoročni kredit za pomoć Baru i Crnoj Gori posle zemljotresa? Samo u srbiji je bio taj harač. U drugim republikama se je odvojio taj solidarnosni dan, samo jedna osmočasovna zarada.

  7. Dabogda se ne vratio i on i svi mafijasi oko njega! Da rascisti Srbija vec jednom sa kadrovima Slobodana Milosevica!

  8. Da smo imali bar malo pameti i da smo te radikalske protuve najurili jos 90-tih, ne bismo danas ovako tavorili. Jaki na recima, kukavice u dusi to su radikal/naprednjaci, bitange koji bi da prolivaju tudju krv.

  9. Pozdrav iz Berana
    Ovamo on nije pozeljan 80% srba protiv je njegovog dolaska. Ovo je sve u dogovoru sa njegovim blizancem Milom da urusi i podijeli srbe u crnoj gori.

  10. Sta je smisao posete?Da se umesto paljenja badnjaka “zapali napaceni nar
    od” ? Da se iskaze podrska Moskvi,koja sve ovo “páli i razbuktava”?C.c,c,c

  11. Svakako će otići i položiti badnjak na vatru sa Srbima koji danima brane svetinje SPC.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.