„Hermetički ćemo da zatvorimo Kosovo ako pokušaju da pomere barikade“: Poručeno sa skupa podrške Srbima na Kosovu u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Predsednik treba kao i do sada mnogo puta od 2012 da ukloni barikade i proglasi “ Mir je pobedio!“

  2. Relikt prošlih propalih politika se skupio da da podršku vođi da nastavi sa istom tupavom politikom. Bolje je pregovarati i dogovarati se sto godina, nego jedan dan ratovati. Zbog ovakvih mrsomudonja trpi celo društvo.

  3. Ponavlja se 99…Umesto da predamo Kosovo i sacuvamo mir, mi se pravimo pametni pa ce nato opet da nas sravna sa zemljom…Uzas koliko neodgovornosti.

  4. „Zato braċo i sestre mi moramo da podignemo glavu, svi mi….“ i da ponovo ginemo i stradamo zarad politike. Malo li je ratova i prolivene krvi, izginu sva mladost i buducnost Srbije zarad politike

  5. Gvozdena zavesa rešava problem, neka žive i jedu ono što im uvali eu sad i albanija.

  6. Prisutni su ionako zagadili moj rodni grad i sad se ja zbog njih osećam kao stranac u noći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.