U Paraćinu prva predata lista „Saša Paunović – Sigurno napred“

Ostavite komentar


  1. Cestitam i srecno paracinci. Nema popustanja, do pobede i oslobodjenja, prvo u Paracinu i Sapcu, pa posle dalje siro Srbije, „virus oslobodjenja“ ima brze da se siri Srbijom od ove „korona pandemije na vlasti“ koju predvodi glavni uzrocnik inkubator zaraze a ime mu je Aleksandar Vucic.

  2. Svaka čast Paraćinci ): Samo složno i napred do pobede. Što bi rekao g. Kulačin, IzVućićemo se !

  3. RETKO KO OD VAS, KOJI CITATE OVO, ZNA DA JE TAJ COVEK PREDSEDNIK VEC PREKO 20 GODINA I DA PORED TOG COVEKA PROPALE SVE FIRME U PARACINU, A SADA PROPADA I FAVRIKA STAKLA KOJA JE SINONIM ZA PARACIN. Sve to mozete proveriti ako mislite da vas lazem. Ali taj covek zaista nista ne preduzima hvali se kada asfaltira neki seoski put pa nismo u 19. Veku nego u 21. Gde je sasvim normalno da je svaka ulica asfaltirana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.