Kosovo i Albanija dogovorili manje carine i ukidanje rominga

Ostavite komentar


  1. Skandalozno ponasanje pristinskih i albanskih politicara ne doprinose mirnom resenju problema na Kosovu i Metohiji, provokacije su ucestale i Srbija se barem za sada dobro nosi sa njima.

    1. Bote, ako si gledao intervju Haradinaja sa Marićem, čuo si njegove reči: „Mi radimo onako kako nam Amerika kaže.“

  2. Ovime su pokazali da je Srbija zapravo njihov ideal, ma koliko pokusavali da uniste njen narod.

  3. Posto je, obicno cutanje znak odobravanja tako i mozemo shvatiti ponasanje EU prema Albaniji.

    1. @ana
      Ajde da ti ne vrijedjam inteligenciju mada to zasluzujes kao i cjelokupno srpsko rukovostvo. Pokusacu bijes iskaliti protiv pitanjem.
      1. Sta je EU preduzela protiv Dodika i Vucica i njihovih vlada kada vlada Srbije odrzava sastanke u Banjaluci sa vladom Bosanskih Srba???
      2. Dodik ne izlazi iz Srbije cak sta vise je i priznao da je on u Sarajevu ,,da zavrsi neki posao,,.
      3. Kada Dodik i svi Srbi dizu ruku sa podignuta tri prsta to je za Srbe i Srbiju OK, a kada Albanci naprave albanskog orla prstima i sakama onda bijesu nema kraja u Srbiji i kod Srba….
      4. Kada Suljo Ugljanin kaze da ne priznaje Srbiju za svoju drzavu i da je Srbija fasisticka drzava…
      Jel vi Srbi stvarno mislite da to svijet ne vidi. Cijeli svijet cestita drzavnost BiH samo ne Srbija i Hrvatska kao agresori.
      Dodik ide u Novi Sad a zvanice proslave drzavnosti BiH ostavlja Komsicu i Dzaferovicu pa Ruski ambasador kaze da Dodik i nije vazan, znaci da Dodik ne postuje Srbe. Ako ne voli Bosnu morao je tamo biti zbog Bosanskih Srba…
      Vas problem samo nemoj te prigovarati drugima kad najgore stvari dolaze upravo iz Srbije…
      Albanci nikad nebi smjeli bar od Amerike i EU odrzati sjednicu vlada Kosova i Albanije da to nijesu vidjeli od Srbije i Dodika…
      Miloseviceve racune smo vidjeli a Dodikove i Vuciceve tek cemo da vidimo…

  4. Svako brani svoje interese kako zna,ume i može. Ništa čudno,ako se Srbija ponaša u skladu sa svojim mogućnostima,realno je i za očekivati da to čini i Kosovo.Ovde se zaboravlja dogovor da Kosovo i Srbija neće ometati jedna drugu u članstvima u međunarodnim organizacijama.I šta se dešava?Upravo suprotno,a sada se kuka na taksu od 100% na srpsku robu ?!E,sada,neka „Dačić od Kurca“ traži pomoć,ako sme!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.