U ponedeljak na FPN-u novi okrugli sto o izbornim uslovima, tema pristup medijima

Ostavite komentar


  1. Pregovara se o primeni Ustava, zakona i zaustavljanju svakodnevnog nasilja u reziji AV. Dostavite vi tim likovima nase zahteve, Dogovor sa gradjanima. Pa neka oni i njihovi ljubitelji oliceni u Sonji Liht vide sta ce i kako ce. Ovaj SNS zulum, koji Zapad podrzava, navodno zbog KiM, Srbija nece trpeti jos dugo.

    1. Ja molim odgovorne ljude da zaustave Lutovca da vodi DS u propast. To što Djilas insistira je utopija za DS. Njemu i nije mnogo vazno ako propadne bojkot njegova stranka je osnovana pre 2-3 meseca i da propadne njemu nije šteta. A zamislite da morate čekati 4 god. do novih izbora. Da li će DS preživeti. Pustite Djilas Tepićku i obradović neka srljaju razmisljajte o DS. NIJE RIM IZGRADJEN PREKO NOĆI.

  2. Može li organizator da osnuje stranku i da se kandiduje na izborima, na primer? Što bre ovaj narod zamlaćujete? Ništa ustav ništa zakoni nego okrugli stolovi, a sve sam vitez do viteza. Učešće bilo koje strane znači samo negiranje države a to niko ne kaže. Umesto Ustava dijalog o Kosovu, umesto zakona dijalog o izborima. Jel se samo meni čini da je dijalog zamena za kršenje propisa? Ako ćete dijalog ondak polisi kao u grčkoj pa da svi dođemo na trg i da razgovaramo. Ili kantoni kao u Švajcarskoj pa da za zamenu sijalice morate da imate izjašnjenje građana. Nisu svi baš blesavi kao što se vama što dijalog sprovodite čini.

  3. Sonja Liht i ovaj Antonijevic su garant boljitku gradjanima Srbije. Dobro je da su tu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.