U ponedeljak sastanak Vučića sa predstavnicima stranaka koje izlaze na izbore

Ostavite komentar


  1. Nema sumnje da odluka koja bude donesena nece ici na stetu gradjana jer ce se u zavisnosti od situacije sa virusom odrediti datum koji ce biti bezbedan da niciji zivot ne bude ugrozen.

  2. Na sastanku će se doneti odluka, o nastavaku izbornih radnji i održavanje izbora nakon ukidanja vanrednog stanja, kada će izbori biti održani, je sasvim u redu da to odluče stranke koje su se prijavili da na iste izađu. Moćiće da i one stranke koje su pre pandemije rekle da ne izlaze da bojkotuju izbore.

  3. Vazan dan za sve nas! Razumno je da budu krajem juna ili pocetkom jula. Do tad ce proci ova kriza.

  4. Posto je opozicija toliko navalila na izbore, eto sada ce biti odrzan sastanak oko toga, pa da vidimo sta ce biti odluceno.

  5. Država raspisuje izbore ko hoće da učestvuje hoće ko neće ne treba niko da ga moli da ide na izbore

  6. Ma najbolje da se kao u sportovima proglase pobednici na osnovu sadašnjeg stanja na tabeli. Pa da na miru odradimo ovu epidemiju i distanciranja.

  7. Najbolje je rešenje da se izbori održe u toku leta jer je na jesen moguće da se koronavirus ponovo vrati.

    1. Gospodja Marina Vi ste pisali „Vuciceva SNS! “ Po Ustavu nigde u svetu Presednik drzave nemoze biti i Presednik jedne partije? Zar to tako tesko razumeti bilo kome? Drzavnih poslova vodi vlada sa Premierom a ne Presednik jedne partije( SNS)! Vucic gazi Ustav turi nos u poslovima koji pripadaju vladi na celu sa Premierom, u Rusiji Premier Putin vodi drzavnu politiku a ne Presednik ( nedavni ) Medvedev?! Ne znam njegovog naslednika nije ni bitno samo je “ figurcic“u rukama Putina! Juli tako kako
      pisem ili sirim dezinformaciju?! Svesno sigurno ne!!!!!!

  8. Dosledan svom obecanju, predsednik o izborima u trenutku kada je ucinjeno sve u cilju zastite zivota I zdravlja svojih gradjana.

  9. Život teče dalje, vraćamo se redovnim obavezama, izbori se moraju održati svakako, ali onda kada se postigne međustranački dogovor, onda kada to bude bezbedno za građane.

  10. Videcemo koja ce odluka biti, posto opozicija tipuje da izbori budu na jesen, sto je i logicno jer se boje svog neuspeha, pa hoce da ga odgode za kasnije.

  11. O tome kada ce biti izbori odluku ce doneti predsednik, nakon sto saslusa sve predloge, ali verujem da ce biti u pravo vreme i organizovani onako da bude bezbedno za sve gradjane.

  12. Cenjeni Beogradjani, cestitam BEOGRAD je pobedio sns botove. Vucicev sns je izgubio Grad Beograd a najvise zaslugom Sandre Pantelic nacelnice koja je potkopala sistem u gradskoj upravi i razotkrla sve kriminlne aktivnosti SNSa.

  13. nema potrebe za negativnim slikama niti opozicije niti vladajuce strane, civilizovanost je ono sto treba da nas odlikuje u ovim momentima, a izbori neka budu mesto na kom ce se odmeriti politicke snage svih stranaka jer je narod taj koji daje zadnji sud.

  14. Sad iz opozicije da odete na sastanak , kazete sta imate, dogovorite se pa na izbore ,pa ko pobedi glasanjem naroda i to je demokratski.Ovako lupanje u serpe i duvanje uz vetar ispadate smesni. Gledam juce u mom kvartu jeda doslovno jedan i dvojica koja duvaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.