“U vazduhu se oseća albanska istorija”: Edi Rama okačio na Fejsbuk fotografiju iz Prizrena

Ostavite komentar


  1. U vazduhu se osećaju isparenja alkohola ilineke lake droge…naš veliki prijatelj se kanda predozirao!

  2. Šta je to „albanska istorija?“.Iskreno pitam,ako neko zna za neku albansku crkvu,albanski srednjovekovni rukopis,nadgrobni spomenik,kovanicu…bilo šta.Unapred hvala!

  3. Pa ko ovom Vučićevom prijatelju Rami dozvoljava ovakvo ponižavanje Srbije i zašto Vučić na ovo ne reaguje. Očito se slaže sa njim.

  4. Da li je nakon ovoga jasno da se Albanci neće nikad zaustaviti da se šire ka jugu Srbije??? Pitam one koji su za potpisivanje sporazuma sa Kosovom.

  5. „Otvoreni Balkan“ će sve to postaviti na svoje mesto!?
    Ili, se, gos’n Dačić opet ne slaže s Vučićem!?

  6. To se ne maže na hleb, samo na oči zatucanom narodu… koja taj vazduh ipak želi da zameni vazduhom Bazela ili Štutgarta

  7. U 14 vjeku srbi i tvoji carevi su bili u karpatskim šumama, a tvoji preci su bili Albanci ( i danas ih ima koji se nazivaju Đaci) kao što si i ti Daci (Dačić) !

  8. То вам је друг ,пријатељ,а овом нашем вођи је и брат,један од браће.

  9. Bravo Dacicu Rodjeni Prizrenac,ja sam ubedjen da tvoji preci prezivali se DACI,i bili su 100% Dardanski Albanci,mene cudi kako je mogla bit stara Srbija sa glavnim gradom Prizrena,,,,a pre 40 veka postojala DARDANIJA,sadasnje Kosovo,Nis,Toplica,Prokuple,Sandzak,pola Makedonije to ti je bila DARDANIJA,14 veka pre te tvoje stare Srbije

  10. sram ga bilo ,istorijsko i veto mesto Prizren a on kaze oseca miris vestacke drzave albanije .Nikada oni nisu ziveli niti bi bili u prizrenu da ih tito a pre toga srpski karadjordjevici nisu naselil tamo .a predsenik srbije se grli sa njim i cuti na ovakve izjave.

  11. Podsetio bih da mi svesno sarađujemo na projektu Otvorenog Balkana, tj. postavljanju temelja Velike Albanije.

  12. Nisu Srbi nikoga proterali iz Vojvodine, naročito ne Mađare. A Nemci su pobegli zbog zločina koje su činili u 2. svetskom ratu

  13. Pa u pravu je čovek,u vazduhu se možda oseća albanska istorija ali je na tlu i ispod njega je sva srpska!

  14. Vi i nemate istoriju , nedonošče zapada a sa Prizrenom imate veze kao sa Aboridžinima

  15. Albaniju i Albansku naciju su stvorili Nemci u inat Srbima da im se osvete zbog ubistva Ferdinanda. Albanska istorija postoji svega sto godina. To zna svako ko je išta pročitao u životu.

  16. @Radoje, Dardania

    Beskrajno vam je zabavna ta „istorija“, mora da su vam je izmislili bolivudski scenaristi. Nemate vi nikakve veze sa Dardanima, dovukli vas Turci kada su okupirali Balkan, Turci pobegli a vas ostavili.

  17. Pitaj vučića majstore ,to je njegov dobar prijatelj, hoće da podele Crnu Goru na dva dela,to im je zajedničko,Kosovo njima.Nemojte više da izluđujete ovaj narod

  18. Sepuri se po srpskom gradu kao petao u belim patikama a kez do uši ali dace bog da se Srbi vrate na svoje ognjiste

  19. Нек се мало радује, и лаже свој народ.
    Тако преживљава на власт.

Ostavite komentar


Politika

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot 5

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot

Pitanje bojkota predstojećih junskih izbora ili ne izazvalo je u večerašnjem "Utisku nedelje" burnu raspravu između opozicionara koji izlaze i koji ne izlaze na izbore. Predstavnici dela opozicije okupljene u koaliciji "Biram borbu" i koji će učestvovati na izborima 2. juna, Radomir Lazović i Miroslav Aleksić, tvrde da izborni uslovi nisu gori nego 17. decembra, dok Miloš Jovanović iz Nove Demokratske stranke Srbije smatra da su se mnoge stvari pogoršale od decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.