U Zemunu pozivi za referendum bačeni umesto ubačeni u sandučiće

Ostavite komentar


  1. pa nek uzme jedna osoba pa poubacuje u sandučiće, to traje pet minuta maksimalno ao ljudi oko čega se žalite

  2. Nije vam potreban poziv za glasanje, da biste glasali. Nikad nisam dobila poziv a menjala sam prebivalista i glasala sam svaki put. Vazno je da ste upisani u biracki spisak.

  3. To su „fantomski“ glasači, to jest višak glasača. Ima toga u svim zgradama, verovatno i milion u Srbiji. Zato i nije bilo popisa ove godine.

  4. Poštovani, oni su pozive dobili bar u kutiji, a u Šapcu u naselju Bair nisu ni u kutiji za reklamni materijal. Puno je ostalo pripadnika prošle vlasti u opštini koji na ovaj način (nisu uopšte podelili obaveštenja građanima) vrše opstrukciju referenduma.

  5. Nova Galenika
    Listići nisu ubsčeni u sandučiće sa prezimenima(4 stana) već bačeni ispod njih

  6. Slicno je bilo i u Pancevu,ali bez nepotrebnog nerviranja jer rezim ce svaki ishod proglasiti pobedom.Realno jos samo vladajuci rezim se pred izbore seti pokojnika a i po ubrzanom postupku naseli Srbiju prekodrinskim Dodikovim glasacima.

  7. Upravo sam ti tvitovao julče, isto se desilo i na Novom Beogradu. Obaveštenja su, kao prvo, umesto na A4 papiru, dostavili kao neke isečene trakice, kao drugo, ostavili su ih gore na poštanskim sandučićima, i kao treće, dostavili tek u četvrtak 13.01.
    Jedeini zaključak: Vlast želi da građani ne izađu, a da izađu botovi, i pošto nema cenzusa, da na taj način referendum uspe. A s obzirom da to rade, te da rade istraživanja na dnevnom nivou, znači da su se uplašili.

  8. Moja suparuga takodje nije dobila poziv ali ce igaci da glasa pa da vidimo sta ce biti…

  9. Obrenovac MZ Ljubinić nismo dobili pozive verujem da su članovi i simpatizeri vladajuće koalicije obavešteni sramota

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 8

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.