Uhapšeni napadači na Borka Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Napadnut je covek iz cista mira.Nebitno je da li je politicar ili neko drugi kao sto je i nebitno da li je vlast ili opozicija.Covek je.

  2. cime otresaju politicare u banana drzavama? iskreno, ne bih se uopste mesao u njihove hiljadugodisnje sukobe, ali taj termin-banana drzava… pa to je na nacionalnoj osnovi. rasnoj. no to je cena demokratije, cena civilizacije cak i na jugu. tako su isto i varufakisa kada je bio u heraklionu. kada je bio u fazi post sirize, isao tako varufakis heraklionom i odjednom neki nemotivisani ljudi, kao fol cipras narucio atmosferu linca, tek stanglom varufakisa. varufakisa koga nisu hteli da tuku ni u busu za pirej. koliko je to gejpromisljeno. a kazu da je u grckoj idealna klima za banane.

  3. Ботовски коментари 🙂 Човек се збуни, не зна да ли чита коментаре или гледа „Контравизију“?!

  4. Ееее. У златно време Марка Милошевића типови са капуљачама и бејзолкама су тукли оне што лепе плакате… А сад туку председнике странака.

    1. ☺ samo što su danas oni što su lepili plakate, danas predsednici stranaka i biznismeni., a oni što su ih tukli biznismeni i žestoki momci, po potrebi, …

  5. „Srbija je pravna država“-reče av. ne trepnuvši. Ako je to istina, kako nisu uhapšeni rušitelji Savamale? Preživeo sam indoktrinaciju s.miloševića,ali se plašim kako će to isto doživeti moj sin,od strane svemogućeg,vanvremenskog,sveznajućeg,preobraćenog AV-a ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.