Marko Đurić posle hapšenja proteran sa Kosova (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Po diplomatskih uzora,ne postoje nikakve kancelarije po stranim državama,jer se svrstavale kao špijunske,pa su tako i vrednovane,a po dokazima i zatvarane od institucija domaće države. Ako je običaj da se biše pokrajine Srbije drže pod kontrolom sadašnje vlasti,onda je logično da se i Vojvodina tu uključi,jer po ustavu Srbije,koji nije menjan,obe Pokrajine su jednake.Otvaranuje kancelarije u Vojvodini je moguće,ali u selu Bavaništu,jer tamo ima najviše neprijatelja,brdjana,kojima nisu dozvolili ni proslavu Ličana,pa samim tim su pokazali neprijateljsku notu protiv Vučićevog režima i sistema SNS.Prvo,nisu istakli zastavu SNS,a drugo,relativan mali broj članovaq SNS zabrinulo je rukovodstvo vladajuće stranke.Što se tiče rukovodilaca kancelarije,postoji opšti predlog da to bude Aleksandar Martinović,koji poznaje dobro sve stranke u Srbiji i potencijalni Vučićev adut protiv spoljnih i unutrašnjih neprijatelja.

  2. Nikada mi neće biti jasno šta hoće neko poput Marka Đurića i koji mu je cilj. Čovek koji stalno provocira Albance i negira institucije Kosova. Tako se ne mogu normalizovati odnnosi. Da li se oseća glupo zbog toga ?

    1. Blago Srbiji sa ljudima poput Vas. Zelim Vam, od srca, da Vi, ili neko iz Vase porodice susretne albansku predusretljivost. A ta „sreca“ ce Vas zadesiti ranije ili kasnije. Snaci ce vas kada se najmanje budete nafsli. U Beogrsdu, Svajcarskoj ili Budimpesti. Valjda postoji neka „karma“ koja svskome udeli sto je zasluzio.

    2. Nisam za nikog od stranaka ,sta bi ti uradio.Da predamo kosovo,sutra ce trazit Bujanovac i Presevo.Kad das i to opet ce trazit jos.Koja se zemlja u svetu odrice svoje teritorije .Hrvati se otimaju oko mora sa Slovencima i tako treba .Nece nista ni Vucic uraditi ali ovaj Jankovic i Zivkovic neka se ne javljaju.Zivkovic bi prodao sve za jos jedan vinograd.Pradeda mu sve to ostavio,sto nije resio Kosovo dok je bio na vlasti.Nece ni ovi sada nista uraditi.

  3. Mislim da je Marko Đurić trebao da nosi ustav Srbije i da im pokaže da u ustavu piše da je Kosovo Srbija.Bas su bezobrazni što sto su ga uhapsili.SADA NEKA ZOVE ACU SRBINA U POMOC.

  4. Хитно све странке да поднесу оставку и да се склоне онако како су се Турци склонили 1867. заувек из Србије. Неће им тешко пасти јер углавном нису из Србије, накрали су се довољно и немају дана радног стажа па могу да троше паре на разним егзотичним острвима. ХИТНО ОСТАВКА!

  5. Izgleda da vise ne vodimo 5:0 ko sto Djuric rece jednom. Ili je nereseno? Kad ce novi rezultat?

  6. Sve same predstave za taj jadan narod amputirane svesti koji gleda klima glavom I sa 100 dinara u dzepu glasa za “spasitelja” Vucica

  7. Naravno da Selakovic nije priveden. On je mason kao sto su i AV i Taci. Sve je dogovor. Mali Marko je samo pijun na sahovskoj tabli. Sada ce da se digne prasina, da se narodu zamazu oci… Pa tuzna prica da necemo valjda da ginemo opet… Imali ste prilike gospodo i vi i vasi prethodnici da dva puta udjete sa vojskom na sever kosova a EU ne bi ni prstom mrdnula. Ovako je samo evidentno da niste dorasli izazovu ili direktno radite za atrani interes.

  8. Mislim da je razuman odgovor na ovo proglasenje vanrednog stanja u Srbiji, mobilizacija i slanje svih raspolozivih vojnih kapaciteta na administrativnu liniju sa Kosovom. Nakon toga, ultimatum za oslobadjanje osoba protivpravno lisenih slobode (otmica), i posle toga da se razgovara, ne o napretku vec o nacinu da se nikad vise ovo ne dogodi! Svaka igra moze da se igra sa obe strane, samo treba imati mozga, i medjunozja, a sadasnje svetske geopolitcke igre idu nama u korist – fali mozga…

    1. Slobodno se mobilisite sa vasom decom. Meni na vrata ne dolazite. Tako su zvali i mobilisali i pre oni koji su svoje sakrili. Ostala bez oca i brata, decu ne dam.

  9. Dodelite mi dijagnozu ali ja moram da iznesem vidjenje. Pre manje od nedelju dana se sastao sa Tacijem, tako da je ocigledno da je Djuric „zrtveni jarac“. Pre nekoliko dana su me zvali na fiksni telefon da pitaju da li sam za priznavanje nezavisnosti kosova? Sada se svake nedelje pravi haos sa tim Kosovom, sve se dovodi na ivicu sukoba, i toga ce biti jos. Narod se dovodi u paranoju i strah na svu ovu prolupanost, a onda ce svemocni u ovoj zemlji da pocne sa pricom VELIKIH SILA, da nas niko ne silji 2% u svetu…STA CEMO NARODE? Uvesce nam sankcije, vize, bla bla… I narod pukne u kombinaciji sa izmanipulisanom masom. I cica mica gotova prica. Od vojske V nemamo, politicare za pregovore nemamo, najhrabriji su izginuli, patriotizam nikad manji…

    1. Do sada mu je rijaliti prolazio. Proći će mu i ovaj baš kao što ste napisali. Definitivno smo glup narod, i to u dvotrećinskoj većini od 66,5 %.

  10. Kakvi provokatori. Spremni na sve. Pristina odgovorila jedino moguce. Jadno je jer ce oni otici sutra sa Kosova, a ljudi dole treba da nastave da zive. Ovakvih slucajeva smo se do sada bar nagledali od Hrvatske do Makedonije. Samo manipulacija po starom oprobanom radikalskom modelu. Zalosno jer se drzava dalje srozava.

  11. Касно Марко на Косово стиже…

  12. Moj deda je ostavio Ameriku i došao da brani Srbiju 1914 godine. Ja neću sigurno ponoviti njegovu grešku. Mislim da sam bio jasan. Pozdrav i srecno

  13. Da, bas dobro pitanje, ciji kukavicki cin? Ja mislim onog koji je poslao „nesrecnog “ Djurica na Kosovo! Znaci, kukavicki cin Aleksanda Vucica!

  14. da toma-diploma ispuni obećanje od pre 20 godina:“Ima da legnem u rov sa sinovima i odbranim Kosovo…“-A Dragica-donacija ima da im vida rane domaćom brljom tomovačom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.