Protest „1 od 5 miliona“: Stefanoviću poslali diplomu poštom (VIDEO)

Ostavite komentar


      1. A sto nas brojis bote? Bice nas kad dodje vreme i kraj tvoje bot-plate.

  1. Nebojsa iz Beograda moze pokazati samo slinu? Ako ga prvorodjeni ne uzme u zastiti verovatno ce Jos vise slinaviti?

    1. Ti bi volio da nas je bilo 50,bilo nas puno vise i ako je padala kisa sendvicaru!

      1. Letuje se. Italija, Španija, Grčka, Egipat, Zlatibor i td. Čak je i AV prekinuo svoju kampanju Budućnost Srbije.

    1. I da je 5 ljudi trebalo bi izveštavati jer je sramota da je to jedini trenutni vid otpora ovoj pošasti koja se nadvila srbijom!

    1. Možda većini beograđana ne smeta što pregalnik G. Vesić preuređuje Beogradu koji sada nema ni autobusku ni glavnu železničku stanicu. Srećom, direktor Z. Babić se lepo oporavlja na Brionima, mada se ne seća ko je bio za volanom bolida koje je usmrtilo ženu na rampi kod Doljevca. Nema razloga da protestvuje ni ministar S. Mali jer postade guverner Srbije u Azijskoj infrastrukturnoj investicionionoj banci. Jedino ministar N. Stefanović i premijerka A. Brnabić imaju neke nedoumice u vezi nostrifikacija svojih diploma sa osnovnih akademskih studija.

    1. Kad bi barem sve jelene u beogradu izasle, znatno bi se popravila brojnost. Zelim vam da istrajete i da ne donosite zakljucke o ljudima po imenu.

    2. Jelo, Jelo, sa nama je sve ok. Ali kako je vama jadnim botovima, kada su sline dosle do funkcija, a vi kuckate komentare. Ponizeni…i jadni….i to je to…

  2. Sta se bre opterecujete vi sa tudjim diplomama pustite coveka da radi svoj poso.

    1. Koji posao da radi obican klovn, samo mu cipele vire iz zadnjice umobolnika?

    2. Evo ja bih da budem konstruktor raketa ili nuklearni fizicar sa diplomom srednje skole. Nece da me puste da radim taj posao. Zamisli kakva sramota.

  3. Lažne diplome se nezaustavljivo umnožavaju, biće ih sve više jer se problem nije sasekao u korenu. Koliko je ministara, rektora, dekana, direktora, i sličnih sa sumnjivim diplomama. Na državnoj Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu imate kontinuitet u naučno-stručnom radu samo ako imate titulu doktora nauka stečenu na privatnim univerzitetima ili ako je nemate uopšte. Nastavnici sa titulama doktora nauka sa državnih fakulteta se listom proglašavaju za nepodobne, nesposobne i postaju tehnološki višak. Može se, čak, postaviti paralela između navedenog ministra i direktorke ove škole koja je doktorirala sa plagiranim tekstom na fakultetu koji nije imao licencu nepoznatog datuma i kod nepoznatog mentora.

  4. 1 tajkun i 5 funkcionera opozicije. Protesti opozicije su gotovo pukli. Opozicija cela nema više da traži na političkoj sceni.

    1. Ma, u kojoj normalnoj zemlji postoji opozicija. Sramota. Aca sizika je diktator sirokog srca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.