Uprkos pritiscima održana osnivačka skupština Narodne stranke u Boljevcu

Ostavite komentar


  1. U malim sredinama se najčešćee i nezna ko je vlast, a ko opozicija. Prelasci iz jednog u drugi tabor nisu retkost. To najbolje potvrđuje slučaj sadašnjeg predsednika opštine Boljevac, gospodina Nebojiše Marijanovića, inače lekara po struci. On je od Šešeljevog radikala, prešao u koštuničin DSS, a zatim Ničićev pokret Živim za Krajinu, zatim dinkićev G17, pa URS, a sada je Vučićev naprednjak

    1. Šta je tebi tu čudno janko sa malim j? Čovek igrao ulogu života koju mu je vlasna familija tamo odredila i u zavisnosti od opšte društvene atmosfere u javnosti bolesne Srbije bio je gde god je bilo potrebno, da laže maže i krade za istu familiju, a sada se samo vratio u svoje početno jato, nastavio da radi ono za šta je stvoren i to bi trebalo da bude jasno svim glasačima u Srbiji kako kod ovakvih likova i njihove domicilne vlasne familije sve funkcioniše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.