„Ustavni sud Kosova nema osnova da statut ZSO proglasi neustavnim“: Bivši predsednik ovog suda o predlogu „velike petorke“

Ostavite komentar


  1. Objektivno posmatrano, jeste tako !
    Osim toga to je vec objasnila i moja komsinica „baba Rada“ na gotovo identican nacin !
    Ono sto pomalo „zbunjuje“ i moju komsinicu „baba Radu“ jesu tvrdnje Predsednika Vucica koji i dalje uverava gradjane Srbije da Aljbin Kurti ni po koju cenu nece formirati „ni tu“ ZSO koja vise „nije ni nalik“ na onu ZSO koju je Vucic „zamislio“ kada je potpisivao Briselski sporazum ?
    ZSO koju je Vucic tada „zamislio“ imala je za cilj da „razgradjuje kosovsku nezavisnost“ tj. da „iznutra izeda Kosovsku nezavisnost“ a to je Ustavni sud Kosova prepoznao kao nesto „stetno za buducnost Kosova“ i odbacio kao neustavno ali ovo sad, ovo je druga prica !

  2. Da se vise ne provocira silom izbegavate sto nemate prava ZSO i treba da se formira kako i jeste dogovoreno i jeste potpisano 2013 i 2015 godine nema sta da vi silom odlucite lazete i da silom bezite 10 godina dosta je bilo treba da se formira ZSO sto jeste vasa obaveza i same EU sto je potpisala jesu i garant toga to se nemoze izbeci !!!

  3. Sta vi zelite u tudjoj zemlji nema niti postoji da sami silom trazite i zelite sta god zelite i tudjoj zemlji Sto nikuda ne postoji to niko u svojoj zemlji ne dozvoli da se formira ZSO Sto jeste obaveza kako i jeste dogovoreno i potpisano dosta je bilo raznih lazi to se vise nemoze dozvoliti niko nema prava da odluci u tudjoj zemlji !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.