Usvojena preporuka za prijem Kosova u Savet Evrope: „Ne treba da idemo na pogrešan put poput Republike Srpske za Kosovo“

Ostavite komentar


  1. Jadna i bedna je zemlja kojoj je Pilja i Sandra Bozic sefica delegacije u nekom EU telu a jos jadniji i bedniji narod koji im je dao sansu da tu uopste budu.

  2. ЈАДНА еВРОПА. Избаци Русију а прими косово.

  3. Neka rade šta hoće, ali priznati ih nikada nećemo. I pamtićemo. Tražiće i Mađari prava u Rumuniji i Turci u Grčkoj. Tu smo da pomognemo.

  4. Kakvo je to uzvikivanje praznih parola umesto ucestvovanja u donosenju racionalnih odluka? Kako iko iz Srbije posle „Banjske“ moze da zahteva ZSO, a da nije rasvetljen ceo slucaj ove akcije, a M. Radoicic procesuiran?

  5. @Goran

    Jadni i bedni su botovi koji ne znaju cak ni to da Savet Evrope nije nikakvo ‘EU telo“.

  6. @cenzor

    Svaka cast za pustene „komentare“ na ovu vest. Bravo.

  7. Taj usklik na kraju ih je potresao. Verovatno su mnogi zbog toga promenili mišljenje.

  8. Šta je sa pravima Srba prognanih sa KiM?
    Šta je sa eksproprisanom ličnom i državnom imovinom?
    Šta je sa međunarodnopravno nelegalnom privatizacijom društvenih preduzeća?
    Šta je sa pravima radnika nealbanske nacionalnosti proteranih sa KiM?
    Šta je sa dugovima prema stranim poveriocima koje dan danas otplaćuje Srbija?
    O kojim pravima gospodo vi govorite?
    Mada, nije loše sve u svemu ako se napravi pravni presedan, to će značiti mogućnost raspada i secesije širom Evrope, pa kojekude..

  9. @Bazooka Joe

    Citava ta tvorevina na Kosovu je nastala na aktivnostim albanskih „radoicica“ od koji su neki danas u Hagu kao na primer Taci koji je optuzen za ubistva, kidnapovanja, mucenja i prebijanja. kako neko moze da trazi clanstvo u SE ili pre toga da dobije „nezavisnost“ a da nisu SVI albanski „radoicici“ optuzeni i osudjeni i u zatvorima?

  10. Budala je onaj ko nije ovo ocekivao I ko misli da je Kosovo Srbija. Onog momenta kad je poslednji Srpski vojnik otisao sa Kosova Ono je izgubljeno!!!! I prekinite vise sa glupiranjem,inacenjem,kao da ste slepi?!?! Mnogo boli Ali je tako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.