Stefanović u Utisku nedelje: Ja sam branio Kosovo, gde si ti bio?; Jovanović: Kao da Milenko Jovanov sedi u toj stolici

Ostavite komentar


  1. Sta reci za ovaku drzavu gde su nam Radonjici profesori a predsednici ne mogu da dodju na vlast bez zapadnih sila. BOLJE DA NAS NEMA VISE !!!

  2. „Utisak“sam gledao isključivo zbog prof. Ognjena Radonjića,al’ uz „put“ i ostale učesnike u emisiji !! Uz svo uvažavanje za „argumente“,bilo mi je nepidnošljivo slušati Miloša Jovanovića !!!! Toliko toga reći,pozivati se na „činjenice“,glumatati prefinjenost i europski „bonton“, a izgledati „prazan“,delovati napadan a neubedljiv itd.itd.,je,za mene,bilo pravo mučenje !!! Bez uvrede !!!

  3. Danasovci, budite precizni. Nije rekao „Ja sam branio Kosovo a gde si bio ti“, već „Ja sam branio Kosovo i ne želim da pitam gde si bio ti“. Pogledajte snimak malo bolje. Ovim ste promašili poentu.

  4. Stefanovicu zasto nas nise onda uveli u EU? Dosta vise sa tim Kosovom koje nas kosta para i para

  5. Ova trojka prilično dobro oslikava tužnu sliku alternative Vučićevoj grupi.
    Izgubićemo sve što se može.
    Tek počinje ubrzani pad Srbije na svim kolosecima.

  6. Dok Srbija ima ovakvih kao što je Jovanović Vučić neće imati problema da ostane na vlasti.Sve mi se više čini da to i jeste cilj Jovanovića.

  7. Bogami kada pogledamo „ko je sve branio Kosovo“ a moglo bi se komotno reci da su ga SVI branili, tek tada vidimo koliku je POBEDU Kosovo „izvojevalo“ !
    Svi „skocise i nista mu nemogase“ !

  8. Da je gosn Francuz bio ovde devedesetih godina, kao što nije, onda bi znao da je i Milošević sve vreme pričao da Srbija nije i ratu.

  9. Strasno, sta pricate. Mozete li malo, uz konkretne podatke. Sta je ovo, vi se igrate sa drzavom. Mislim na sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.