UOPS: Potpis sa uvredljivih plakata na Vračaru poznat (FOTO)

Ostavite komentar


  1. DVOSTRUKI ARŠINI. Kada „naši“ lepe plakate po gradu, ogradama, saobraćajnim znacima, na naslovnim stranicama časopisa, tada se to zove demokratija. Kada ovi na vlasti urade isto to je diktatura.

  2. Sad ce da se jave dezurni branioci lika i dela AV, da kazu da to nije nista i jos kojesta- cudo da ih jos nema, Ljubisa, vladbg, Knezevic. Sta li je sa njima, ne rade posao za koji imaju nadoknadu? U sklopu ovog blacenja i premijerka rece i ne trepnu da “ oni “ imaju pet televizija, ko zna koliko portala i novina. Ne mogu braca da se odbrane od “ njih“.

    1. Eto ja osudjujem to lepljenje plakata, pored škole u kojoj idu Djilasova deca. Ajde sad ti osudi pretnje silovanjem i ubijanjem Vučićeve dece, naravno, ako smeš. A ovde čak niko i ne preti deci, ali svejedno, ja sam protiv toga. Sad stisni petlju ako smeš.

  3. U NS su hapsili ljude koji su lepili Plakate i angazovali gradske sluzbe da plakate skinu….sta je preduzela policija I institucije u vezi sa plakatama u BG?
    Sram vas bilo bitange

  4. Nepismena druzina ne razume da sin od zeta nije ni u kakvom srodstvu sa aktuelnom tastom koja ih je uhvatila u pljacki. Naprednjacki mozak…

  5. Sto neosudjujete opoziciju kad skandiraju „VUCICU PEDERU I UPUCUJU RAZNE PREDNJE VUCICRVOJ DECI“KAKO VAS NIJE SRAMOTA A BRANITE IZDAJICE SRBIJE ,LJUDE KOJI SU POTPISALI PODRSKU SIPTARIMA. AJDE BAGRO JEDNA TO SU LOPOVI I NIKAKVE PLAHATE PROTIV NJIH NISU SRAMNE KAD NJIH NIJR BILO STAMOTA DA KRADU OD OVOG NARODA

  6. Pa Stvarno su Mogli malo Bolje te Plakate da ištampaju
    Prirodno
    Djilas sa cvetom u Kosi

    1. Bolje umesto cveta da su mu stavili vampirske zube, koloko nam je krvi popio i to na slamčicu.

  7. Hehehe da se ne uvrede možda!?Pa ti su ibrazi đonovi,keš im preliva ali oni bi još!Šta je za njih uvreda?Ništa,ne smeta im baš nista a pogotovu zato što je istina….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.