Srbija protiv nasilja predala zahteve RTS – Ćuta poručio Bujoševiću: Od borca za slobodu postao si rob Vučića

Ostavite komentar


  1. Ćuto, zaboravio si da je u Srbiji sada baš aktuelno biti rob – vidi kako naši „patriJoti“ preporučuju Ukrajincima – pukim slučajem po Putinovog receptu – da polože oružje i predaju se ako im je do „mira“ i da prestane rat…

    Summa summarum: bolje rob nego grob!

  2. Ćuta je bez dlake na jeziku. Nije ucenjen. U slučaju da Vučić ne raspise tražene izbore Ćuta je u stanju da svojom popularnošću, iskrenošću na ulice Beograda dovede ljude iz cele Srbije. Jedino ako bi N1 i Ns dobile frenkfenciju, izbori bi se mogli odložiti. Iskopirani izvodi po karticama raznih banaka supruga, ljubavnica predsednika, ministara govore o nenormalno potrošnji u Srbiji i belosvetskim destinacijama. Koji su izvori sredstva ( uplata na račune) ako se zna kolike su u vladi plate i koliku platu ima predsednik Vučić koji promoviše parizer dok supruga lozničanka, realno kulovka ( koja se ubrzano eedukuje i usavršava dok praziluk iz nje štrči kao i Tominoj Dragici, našim prvim “ damama “ koje troše ukradene pare). Vučiću su suprugu trošadžiju namestili udbaši koja troši kao južnoamerička gospodja M. iz vrha vlasti koja je odavno zaglavila robiju. Avionom je “ naša “ prva dama putovanjima ukrstila sve geografske širine i dužine. Plaćaju poreski obveznici. Odseda u hotelima sa 5 i više zvezdica. Navikla na haj lajv u Loznici. Tako je to kada se vila nadje u vodi za koju nikada, nikada nije bila.
    Zbog čega je novinari Informera ne prate na putovanjima? To bi im bile udarne vesti i otvorile oči uspavanim, čitaocima koji čitaju to smeće.
    Treba naglasiti da je Selaković ( kome se glava uvećala za dva broja ) preko likvidacionih i stečajnog upravnika najviše Borivoja Popovića koga je doveo iz Krupnja potrošio ogromna nerasporedjena sredstva banaka u likvidaciji u stečaju kojima je Dinkić oduzeo dozvole za rad a koje su imale pet puta veća potraživanja od obaveza. Opljačkali su najviše banke nacionalnog sektora a nisu štedeli ni račune privatnih banaka kojima su oduzeli dozvole za rad. Znači svadbu Vučića i njegove dame smo finansirli svi mi čije su banke u likvidaciji i stečaju bezobrazno opljačkane. Verovatno smo platili i Selakovićevu svadbu. Tragovi novca su sačuvani. Sav promet. Našim novcem su finansirni predizborni skupovi SNSa za koje je potrošeno mnogo kao u vreme kongresa KPJ u Jugoslaviju.
    Da li smo svesni koje je dno od čoveka na čelu države?
    Ćuti i njegovom pokretu treba omogućiti jaku finansijsku podršku da što pre obidju celu Srbiju.
    Vučić nikada neće obavljati samo funkciju predsednika države već nas baca u sve veće siromaštvo jer on neznalica diktira poteze vlade.
    Jedini pravi zahtev protesta je da se Vučić uhapsi jer se šteta koju je naneo državi od javnosti krije. Konfirmacije, garancije za enormno zaduživanje našim nacionalnim resursima je ekonomski i moralni zločin prema državi i svim njenim gradjanima.

  3. Obraćajući se RTS-u, opozicija se praktično obratila Vođi. Ovaj bi pre pristao da mu promene rodni identitet nego da otvori svoje medije za kritičko mišljenje.

  4. Pitanje za Danas:
    ajde izjasnite se:
    – koja je to mudrost (meni nedokučiva)
    – ili prisila
    na osnovu koje vi promovišete i forsirate Ćutu, po kvalitetu, bezvrednog političara + neotesan, nevaspitan, nasilan (nezna se koliko je (ne)obrazovan, nigde ni reči), … , čija se podrška u biračkom telu meri sa oko 1%.

    Pazite se vi u Danas-u, gore rečeno pokazuje da vi, u suštini, radite u korist Vučića i SNA-a.

    Ajde da čujemo, da vidimo zašto nas pravite glupim kada već gledamo ovaj cirkus.

  5. Buljosevic nikada nije bio „borac za slobodu“. Nego dobitnik nagrade Brace Karic 1997. (i 20 000 tada nemackih maraka)

  6. Stvarno, ko je Bujoševića proglasio borcem za demokratiju. 90-tih se Duga borila da preživi i rešila je problem tako što je “požutela“. Tada su nikli Vanja Bulić, Milomir Marić i Bujošević, šatro borci za neku pravdu. Srećom, Vanja Bulić nije više aktivan kao nekad, inače bi sa pomenutom dvojicom činio ubitačnu tojku trovača javnog prostora (setite se emisije Crni biseri sa kojom je počela promocija krimosa na društvenoj sceni).

  7. Ćuta najbolje zna nečiji životni put, kada proziva Bujoševića. Eto i Ćuta je od neuspešnog investitora u mini hidro-centrale postao branilac reke Starih planina. Jer ako on nije uspeo da profitira, onda ne može niko. Opozicija, ko vas kleo, nije dangubio.

  8. Вучић је државним ударом преузео комплетну власт и одлучивање о свему и свачему у држави страдији, од комплет узурпације медија па до одлучивања о цени паризера.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.