Valentina Reković 7. februara odgovara na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - članica pokreta 1 od 5 miliona

Ostavite komentar


  1. Devojke su sasvim Ok.Zasto ih ljudi napadaju ne znam kad opozicija nije nista bolja i izlazi na izbore u sapcu .Izlaze tamo gde su sigurni da mogu da pobede a devojke napadaju.Ja cu izaci da glasam za njih uinat politicarima koji ce sad shvatiti nadam se da treba da se povuku

  2. Tri pitanja: Stvarno, ko je ovo? U čije ime odgovara? Ko joj je dao legitimitet?

  3. Ova devojka sa svojim malobrojnim koleginicama i kolegama je uradila puno za demokratiju u ovoj drzavi. Kamo srece da su im vrsnjaci toliko solidarni i pametni. Ima pravo na svoj stav o izborima. Taj stav je pogresan i precenjuju svoju snagu. Ali ima pravo na to

    1. Borise, evo i ja ću ti kupiti jedan sendvič – tako da danas imaš tri – jedan za doručak, drugi za ručak i treći za večeru. Da li si ti čoveče svestan da ima desetak tih devojaka i sve i da izađu na izbore, neće imati više od 10 glasova…plus tvoj jedanaesti. To će i dalje biti više od Čede – jer za njega glasaju samo on i njegova žena i onaj pandur Milić – ali zašto izlaziš na izbore i daješ im legitimitet, a da pri tom ove devojke ne mogu da dobiju više od 0,000001% glasova? Ah da, verovatno će ti i one kupiti po sendvič

    2. Naravno da ima pravo na svoj stav, čak i ako je pogrešan A u ovom slučaju je debelo pogrešan. Njena „objašnjenja“ zašto prekida bojkot i izkazi na izbore bila su toliko smušena i zbrkana, da i pored najbolje volje, nisam uspeo da je razumem, a još manje me je ubedila.
      Ne sporim joj pravo na stav, niti joj zameram što izlazi na izbore. Ali i ja imam isto tako pravo na svoj stav, a taj stav je da je izlaženje na izbore glupa i sasvim nepotrebna greška. Međutum, ako je devojka baš zapela da bude „sama pala, sama se razbila“, zašto bih je ja sprečavao u tome?
      Meni je nje iskreno žao, ali nije ni prva, ni poslednja koja se uplela u igru koja nije za nju i to će naučiti na teži način. Ali dobro, šta god da bude, uvek se može učlaniti u SNS, zar ne?

  4. Snappy Dell
    Mislim da je ideja ovih divnih mladih ljudi, 1-5 miliona, za koje sam apriori, viša od poimanja većine koji podržavaju opoziciju ili su u njoj. Ušavši u isti voz sa opozicijom za godinu i kusur su ukapirali sa kakvom razjedinjenošću, animozitetom, manipulacijama i dilovima opozicija, tobož, ujedinjena u bojkotu, međusobno trguje i kalkuliše. Shvatili su da se jedino ovim gestom i ličnom žrtvom, moraju poslužiti kako bi tu, inače nikakvu, opoziciju ujedinili i učvrstili u početnoj ideji bojkota, jer, ukoliko apsolutno svi, i na lokalu, ne podrže bojkot, nad njim se gubi kontrola, energija i posledični smisao. Svrha je ujediniti se u opštoj i dovoljno pozitivnoj energiji za skidanje ove pogubne vlasti, jer razjedinjeni neće uspeti. Potom, kako god, lično smatram, samo ćemo imati manje zlo, ali sa većom šansom i za zemlju i za građane, no sa sadašnjom, dakle, najneobrazovanijom, najprimitivnijom i, sa diktatorom vučićem na čelu, najlopovskijom vlašću ikada. Ubeđen sam da 1-5 miliona neće izaći na izbore i da im je cilj, kao što rekoh, da ujedine svu opoziciju u apsolutni bojkot do ispunjenja svih zakonskih normi za pravedne izbore, ili u rušenje diktatora na neki drugi, jedini mogući način. U svakom slučaju, podržavam ove mlade i hrabre ljude i voleo bih da nakon pada diktatora vučića Oni, i neki novi mladi, poput njih, vode ovu zemlju.

    1. Vidite ovako.
      Stvar je jasna od najsjajnijeg dana okupanog suncem.
      Mislim da bih ja bio najbolji politicar u istoriji covecanstva.
      Ali… Ima jedno veliko ALI.
      1. Nemam veze i vezice
      2. Nemam novca
      3. Moje ideje ne bi niko podrzavao
      4. Nisam niciji brat, sin, muz…
      5. Posten sam
      6. Iskren sam
      7…. mogao bih tako do sutra
      Jel sad razumete zasto kazem da si svi politicari isti i da… sad ono najvaznije:
      Narod voli kad ih lazes.

      E zato ja ne mogu da budem politicar

  5. Za upozorenje da se neke od članica SZS spremaju za izbore na lokalu, mislim da je Valentina u pravu. Juče je Zelenović dao prvi intervju koji ide u tom pravcu jer zna da na izborima 2024. godine neće postojati kao političar ako ostane bez Šapca, a bojkotom svakako hoće. Samo nedostaje da sada neka ‘spontano oragnizovana’ grupa građana iz Šapca podnese apel Zelenoviću da se kandiduje. Ali kako će neko objasniti da su mu u mestu gde može da pobedi izborni uslovi bili prihvatljivi, a tamo gde ne može, e tamo nisu prihvatljivi. Onda će i sam bojkot izgubiti legitimitet. Dodao bih samo da pisanje komentara tipa ‘Vučićev plaćenik’ i ‘izdajnik’ isuviše podseća upravo na radikalske kvalifikacije ‘strani plaćenik’ i ‘domaći izdajnik’. I kada smo stigli do toga da je i Mićunović ‘Vučićev plaćenik’, ne može se više ćutati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.