Večeras blokada ulaza u RTS, u Aberdarevoj

Kako saznajemo, postoji mogućnost da se Protestu protiv dikakture večeras pridruži Ivan Tomić, voditelj emisije Bulevar na televiziji B92, koji bi trebalo da izvede svoj „stand up“ nastup
Protest protiv diktature u 18 časova ponovo ispred Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Posao za policiju da rastera tu bulumentu vise.Ja ne znam kuda ovo vodi.Sta hoce bre ti ljudi.

  2. Demonstranti preteruju, navući će samo gnev i nezadovoljstvo građana na sebe. Ovi protesti ne vode nikom, to je svima jasno pošto traju već pune 3 nedelje, i ništa nije postignuto.

  3. Novi ciljevi protesta – blokada delova grada. Kakva je strategija ovog anarhicnog okupljanja?

  4. Da li je moguće da ste toliko praznoglavi da ne vidite da je ova zemlja u zadnjih 5 godina potonula na dno septičke jame uvedena diktatura standard najniži u Evropi a korupcija najveća beznađe i očaj, najveći odliv obrazovanih i kulturnih ljudi nezaposlenost mito i korupcija najveći u Evropi dug porastao 11 milijardi za 5 godina sudstvo zdravstvo, policija, vojska, u raspadanju i umesto da i vi ako imalo volite ovu zemlju izađete na ulice i omogućite da se kriminalni klan pošalje tamo gde i treba da bude~ u zatvor

  5. Dosta više AV botovi. Za vaša autobuska okupljanja potrebni sui sendviči i dnevnice. A da svima vi i vaši autobusi smetaju ne treba ni govoriti. Mladi hoće promene. A ne lopovluk i laž kakavi u istoriji nisu viđeni. A ne AV diktatura!

  6. Demostracije su izraz dostojanstva ovog naroda ali nemogu da shatim ovaj narod. Decai ostali se dostojanstveno bez brutalnosti i rušenja pokušavaju da ukazu na svo zlo koje nam se dešava, uvdk postoji kukolja koji piše i kritikuje kome sve smeta koji ovde nezadovoljni li im sve lepobune se smeta im demmostracije.

  7. Samo glumatajte na protestima i ne zaboravite Vladu Georgijeva i Maćićku. Cirkus da bude potpun.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.