Večeras novi protest Jedan od pet miliona u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. U sto kracem roku neophodno je zaustaviti ovakvo ponasanje opozicije, narod nije duzan da kroz svaki njihov protest gleda nasilnicko i bahato ponasanje! Stop nasilju!!!

    1. Zaustaviti kakvo ponašanje? Mirnu šetnju? Gde ste videli nasilničko i bahato ponašanje? Otvorite oči, duboko udahnite, pogledajte dobro, protrljajte oči, ako ne vidite.Tu je i oftalmolog za ne daj bože..

  2. hahahah pa sta ce da rade jadni posle onoliko naroda od juce?! E stvarno su pokretni cirkus

    1. Kažeš @Sofija Ns:“pa šta ce da rade jadni…“? Kao prvo, nismo jadn, jer i mi smo građani/ke države Srbije. Vas SNS pristalice dovoze autobusima pod moranjem, čak nemate ni troškova, jer su vam placeni prevoz i sendviči, a mi na protest dolazimo dobrovoljno i niko nam nije obezbedio prevoz, vec ga sami placamo. Što se tiče pokretnog cirkusa, kad ga vec spominješ, mi ga nemamo sve i da hocemo, jer je sve autobuse prisvojilo turističko preduzece SNS turs i njima se prevoze (besplatno) SNS pristalice, uzduž i popreko države Srbije. Gde nema dovoljno NIŠLIJA tu je SNS turs da dopuni, gde nema dovoljno VRANJANACA tu je SNS turs da dopuni, gde nema dovoljno NOVOSAĐANA tu je SNS turs da dopuni?! Kao kartica na dopunu za mobilni telefon, dopuniš je i ona ponoo radi!

      1. Prvo, nisu to besplatni autobusi kojima voze SNSovce, vec novac od svih nas poreskih obveznika, sto ce reci pljacka naroda.

        1. Tvoj komentar je suvisan, jer doticni je to karakterisao kao besplatno za one koji ga koriste besplatno, a naravno da svi iole malo skolovaniji znaju da to neko placa, a taj neko je narod.

  3. Prosto ne mogu da verujem da se ovako nešto dešava u Srbiji.
    Meni kao dugogodišnjem opozicionaru (od osnivanja Saveza reformskih snaga) i učesniku 5. Oktobra prosto je muka od licemerja sadašnje opozicije. I ne samo njih već i nabeđenih elita koje misle da imaju tapiju na Srbiju. Znate li vi uopšte ljudi šta je država i kako funkcioniše. Vokabular je iz 90 tih godina kojim truju ove mlade ljude pričajući im da je ovo diktatura.
    Nikada nisam voleo Vučića a ni danas ga ne volim, ali ne mogu biti neobjektivan kada iza čoveka stoje dela i rezultati. To je i srž gneva opozicije i takozvane elite koja se oglašava što su upropastili Srbiju doveli je do skoro bankrotstva pokazali nesposobnost da vode državu a bivši radikal im pokazao kako se to radi i zato kapa dole. Država je bila toliko urušena da trebaju godine da se ponovo uredi mi pravnici to najbolje znamo.
    Zato bi bilo bolje da kao svi normalni narodi kada je najteže da se ujedinimo a ne da vodimo isprazne priče i svojim povređenim sujetama pokušavamo da trujemo narod a posebno mlade ljude kao što to čine takozvane vođe opozicije i njihova izabrana elita. Žalosno,bedno i neodgovorno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.