Većina izvesna, ali se glasanje o vladi odlaže

SPS i javno zatražio resor u novoj vladi za Branka Ružića
Još se ne zna kada će poslanici glasati o novoj vladi

Ostavite komentar


  1. Sustina je u tome sto AV trazi svoje mesto koordinatora unutar namerno suprostavljenih frakcija u vladi. On je tipican nesit! I prozurni paun!

  2. Nažalost, lakše je voditi ljude u borbi i raspirivati njihove strasti, nego ih obuzdavati i usmeravati ka strpljivom trudu na putu mira.

  3. Kome nije jasno da su javne izjave Palme i Zukorlica, najposle i Dr Stefanovica, iskljucivo u cilju iskonstruisane opstrukcije parlamenta kojom diriguje Vucic koji potajno planira nove parlamentarne izbore, i ovo sludjivanje naroda te kupovinu vremena boravka na vlasti, tome nije jasno nista i ovde i danas i sutra.

  4. Kako će Vlada da funkcioniše sa dva premijera, ustvari Premijerkom koja će biti zadužena za ekonomsku politiku, Premijerom koji možda neće imati tu "titulu" ali će u Vladi imati glavnu reč po političkim pitanjima, i sve to ako na rešenja koja predlaže Skupštini, da svoju saglasnost "mentor" ovog dvojca premijera, pa naravno Vučić. Kakav galimatijas od Vlde i Premijerke sa þakvim ograničenjima poslova, koji su po Ustavu u isključivoj nadležnosti premijera. Ova rešenja koja je pojedinim medijima preñèĺá Potpredsednica Vlade iz SNSa, predstavljaju poniženje gđice Brnabić ì u suštini je svodi na ùlogu spikera Vlade..

  5. Jer to Palma zeli da kaze da nikada u Evropi ,svetu nije saradjivao ili imao sastanak sa nekim gej politicarem?Dal je tada glumeo ovoliku moralnost?

  6. Nas predsednik, preemijer i koordinator tajnih sluzbi se ubi od posla. JALOVOG. Zato sto po ceo dan smislja samo kako da 100% zauzme SAV medijski prostor! I odlozi bilo kakav smisleni rad clanova vlade. Molim bar Vas, posto ste jedini preostali dnevni list u zemlji da ove igrice kojima se bave ne objavljujete. Samo vest da je Brnabicka prosla u Skupstini, i to je sve. Zato sto zaludjivanje ovakvim glupostima ne sluzi nicemu.

  7. Pa ni Danas ne da da se smejemo predlogu da Ana Brnabic bude premijer. Pa to je sjajno. Ali stvarno – Bata BIA, Vazduplohov direktor,Ana premijer pa zar nije presmešno hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha

  8. Patetici nikad kraja.Jos jedan cin je zavrsen,,ocekujemo novu predstavu.Do tada narode gledajte Pink i Happy TV da bi stalno bili u toku sa prologom.Tako mi je lepo sto sam ova dva kanala skrembovala sto savetujem svakom ko zeli ostati pri zdravoj pameti.

  9. palma i muftija malo zatezu oko cene uglja i dozvole za gradnju u novom pazaru inace sve ok idemo dalje…
    cirkus ponovo u vasem gradu…

  10. Ne bi se odlagalo da je većina izvesna. Vučićeva "situacija" je toliko trula da je samo pitanje trenutka kada će da izbije težak džumbus. Toliko o stabilnosti koju promoviše najveći baron Minhauzen srpske istorije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.