Velimir Ilić: Narod će pobediti i koronu i Vučića u paketu

Lider Nove Srbije govori za Danas o tome kako podnosi samoizolaciju i zabrane koje važe za starije od 65 godina

Ostavite komentar


    1. Je l’ to onaj isti Velja “Vinjak“ što je pre neki dan,kad su ga detoksirali od šljivo-propolisa,rekao “Narode slušaj vlast i poštuj donešene odluke“… znači,jedno priča kad je trezan, a drugo kad se šljivo-propoliše.

      1. Ljubisa sunce te ogrejalo,kako si ti mudar i pametan,svaka ti je ko Njegoseva.Bolje smakni taj sendvic botovski,vidis da je kasno;mucice te zeludac od Sns podriguze.Dole Sns mafija,zivela Srbija!!!!

    2. „Narod će pobediti i koronu i Vučića u paketu.“
      Je li to onaj isti narod koji se dogadjao za vrijeme Milosevica ili nekakav novi narod?

  1. A onoj Bećkovićiki kažite da može da mi suši veš, i recite Seljo Ilić rek’o! E!

  2. Vučić tretira penzionere kao ljude koji nemaju mozga, koji se ne znaju sami na sebe da paze pa ih je sve smestio u hapsanu odakle je njegovom milošću dozvoljen izlazak jedanput sedmično, nedeljom od 4.00 do 8.00. Kao penzioner koji živi sam ne bih preživeo Vučićev eksperiment na najranjivijem i na najbespomoćnijim sloju stanovništva da ne živim u Nemačkoj. Nemcima ne pada na pamet da kažnjavaju te ljude na Vučićev način da je to „za njihovo dobro“. Izlazim svaki drugi dan po sat vremena za odlazak u kupovinu. Slobodno idem doktoru po recept i u apoteku da podignem lek. Ne visi mi nad glavom Damaklov mač kazne od nesraymerno visoke kayne jer sve to MORAM da uradim. Da je Angela kopirala Vučića mediji bi je rasčerečili. Srećom po nas u Nemačkoj, ona je pametno reagovala i dozvolila da svi stanovnici bez obzira na starost u bilo koje doba dana mogu da odu kod doktora, u apoteku po lekove ili u kupovinu hrane. Nema diskriminacije starijih iznad 65 godina. Da li će penzioneri na izborima pasti na mrkvu od 100 eura ne znam, ali im je batina još ko zna koliko vremena sigurna. Penzioneri, ne zaboravite to na sledećim izborima.

  3. Ponovljen tekst sa ispravljenim greškama.
    Vučić tretira penzionere kao ljude koji nemaju mozga, koji se ne znaju sami na sebe da paze pa ih je sve smestio u hapsanu odakle je njegovom milošću dozvoljen izlazak jedanput sedmično, nedeljom od 4.00 do 8.00. Kao penzioner koji živi sam ne bih preživeo Vučićev eksperiment na najranjivijem i na najbespomoćnijim sloju stanovništva da ne živim u Nemačkoj. Nemcima ne pada na pamet da kažnjavaju te ljude na Vučićev način da je to „za njihovo dobro“. Izlazim svaki drugi dan po sat vremena za odlazak u kupovinu. Slobodno idem doktoru po recept i u apoteku da podignem lek. Ne visi mi nad glavom Damaklov mač kazne od nesrazmerno visoke kazne jer sve to MORAM da uradim. Da je Angela kopirala Vučića mediji bi je rasčerečili. Srećom po nas u Nemačkoj, ona je pametno reagovala i dozvolila da svi stanovnici bez obzira na starost u bilo koje doba dana mogu da odu kod doktora, u apoteku po lekove ili u kupovinu hrane. Nema diskriminacije starijih iznad 65 godina. Da li će penzioneri na izborima pasti na mrkvu od 100 eura ne znam, ali im je batina još ko zna koliko vremena sigurna. Penzioneri, ne zaboravite to na sledećim izborima.

  4. Veljo evo ja cu peske da pesacim 1300 km da ti donesem rakije koliko hoces samo da ne kenjas.
    Da ti je Vucic dao neko ministarstvo drugacije bi pevao.
    Zaboravio si kako si visio danima po hodnicima vlade da izcupas da ti daju nesto ne shvatajuci da si ti jedna pijana ispusena lula i da je doslo vreme da mladji i pametniji pokasu sta znaju.
    I jos nesto zaboravio si kako si isao bagerom na nase najlepse zdanje da srusis a to je narodna skupstina.

    1. Nemoj tako oštro, čovek je u godinama, a oni su posebno osetljivi, može da ga strefi srčka a ne može da postane značajan jer ga nije zakačila korona?

  5. Otkad Danas promovise Velju Ilica ? Velja pomislio da je 2000. te da je i dalje nekakav bitan sraf. Na stranu to sto je bio deo te Vuciceve „tiranije“, to kao da je zaboravio.

    1. Gresis Gagi,List Danas promovise tajno AV.Ukazuje mu na sve moguce greske i zablude ( besplatno) i ovaj ponesto sutradan i ispravi.Besplatno zaludelo izgubljeno jagnje vracaju na stazu.Dakle,Vucko i nema vece prijatelje od ovih iz lista Danas.

  6. Vucko je bio i ostao vucko.Dlaku vuk ne menja.Osam godina je u kampanji neprestanoj,nestaje jednog sekunda.Cas je supermen,cas spajdermen…hiljade ce uloga i lica promeniti,ali sa licnim marketingom ne staje.Neintresuje ga cena kostanja:tudji novac,tudji zivoti…bas ga briga.Jedino zasta je zivotno zabrinut je njegov rejting.Zlo i naopako sa njim nama.Hitno izvrsiti institucijalnu deradikalizaciju drustva i ove tipove smestiti na smetliste istorije gde Sns,Srs i Sps pripadaju.Pozdrav.

  7. Bivši političar i bivši čovek Velimir Ilić nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegovo vreme davno prošlo, prohujalo s’vihorom. Sada ovu zemlju vode daleko uspešniji, pametniji i prodorniji političari koji imaju cilj ali i plan kako do istog stići i to je činjenica koja ove „bivše“ boli.

  8. Ovo opozicionari sve najbolje znaju , a sede kod kuce i ne mrdaju prstom da pomognu.

    1. Miki,evo ja hocu da ti pomognem,ali odakle da krenem? Nije lako i kad hoce covek da Vam pomogne.Pozdrav

  9. Veljo tvoje vreme je proslo, molim te ostani kod kuce, ne repriziraj svoje emisije i spasi i sebe i nas svog prisustva.

  10. Koronu cemo pobediti zajednickim snagama toje cilj drzave . A Vucica tesko ce pobediti ovi mali misevi Vuci je jedan jedini i neponovljiv njega gradjani vole i pordzavaju .

    1. Tvoj Vucko je jedan obican mali mis i ti ces to iskoro sam videti i bice te sramota samog sebe.Uaaa Sns mafija!!!

  11. Narod ce gotovo sigurno zahvaljujuci merama ove drzave pobediti koronu…ali isto tako je sigurno da ti vise neces biti clan nikakve vlasti…

    1. Mislim da je najvaznije da Vucic ne izgubi izbore.Dali ce nas biti to je manje vazno.

  12. Niako da svarim ovo da si potplatio i udružio se sa koronom, samo da bi se otarasio Predsednika države. Ovo je neki novi vid borbe na političkom nebu Srbije?

  13. Naravno da ce narod pobediti ali narod jos nezsto zna ono sto ti ocigledno ne znas ko je se zalozio da taj narod pobedi i sprecio mnoge Evropske scenarije.

  14. Pobedićemo Koronu?Pa kako je Velja pomogao toj borbi, da li je nabavio neki respirator, zaštine rukavice ili masku, ili misli da je davanje ličnog primera, tj. svakodnevno unutrašnje dezinfikovanje sasvim dovoljno?

  15. Ovaj političar mi uliva optimizam. Jedva čekam izbore da pobedimo Vučića i njegov SNS. Lično mislim da SNS neće osvojiti dvocifren broj. Velja je pamatan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.