Velimir Ilić podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. Apsolutna istina! Uplaseni smo, narocito zbog onog o Vranju!
    kao penzioner sam uznemiren kada on obeca da ce onaj od 90 sada imati 100 hiljada, time izaziva zavist i uznemirenje.

  2. Pa sta treba da laze poput tebe i maze oci? samo da bi to nesto zvucilo lepo i primamljivo. Pa ne radi se to tako , kao sto ti mislis. Sreca pa nisi ti taj koji se pita u necemo, jer bi lepim vestima mazao oci kao do sada.

  3. Mislim da mu je izjava na mestu, a Velja i te kako zna šta je Vučić hteo da kaže. Da ne dođemo više u situaciju da usled naših grešaka i nerealne politike međunarodne zajednice gubimo deo teritorije.

    1. Botino, tek ce da gubimo. Sada sledi Sandzak, Vojvodina pa Republika Srpska. A ti grickaj taj sendvic kao mis jer za bolje i nisi. I veruj i dalje Baronu Mknhauzenu i sutra kad kaze da moramo da se razgranicemo i sa bosnjacima u Sandzaku jer ako to ne uradimo doci ce do Kragujevca.

      1. jbt koliko ste glupi vi iz opozicije… hahah jadnici sa 2%… pozdravljaju te svi botovi srbije, degeneriku glupi…

  4. Jaoj Saša diko naša,šta kažeš,pa neće valjda da laže jadan ne bio.Navedi sinko deset njegovih obećanja koje je ispunio, i dođi da ti deda prepiše kuću.Mislim na barona Vučićhauzena.

    1. Ne bih mnogo da komentarišem ali činjenica je da je priča jedno a stvarnost drugo.Ja sam se zaista mnogo puta razočarao u našeg sadašnjeg Predsednika,ma da moram priznati bar što se tiče Kosova on nije kriv.Ipak,NETREBA OBEĆAVATI NEŠTO AKO NEŠTO NIJE OSTVARIVO!!!.Nismo deca,zar ne?

  5. Velja je legenda pesme i kafane, mislim da je buducnost u nekoj dobroj pecenjari. Nema za takve u politici prostora vise

  6. Do juče ste se lizali i bilo je sve u redu, dizao si ga u nebesa a onda te je šutnuo i sada si postao odjednom pametan.Mislim da ti je poodavno mesto u Lazi K. Lazareviću profiteru čačanski,ili misliš da nisi dovoljno ućario pa bi još malo,naravno ako može.

  7. Sramota je a i izadaja i prodaja naroda i drzave kada jedan predsednik tako prica,pozivajuci na rat ako mi ne damo deo nase teritorije.On je prvi koji treba da kaze da je to nase i da ne mozemo toga da se oderknemo.Neka kaze zasto cemo braniti Srbijta to znaci?Dosta vise da zaplasivanja ovog naroda ne bi li on svoja obecanja zapadu ispunio onima koji su ga i doveli na vlast i pstaju ga da radi ovde sta god hoce samo da ispuni obecanje i da potpise da je daje KiM!To nije njegova babovina i deo drazave se ne daje to ne moze niko da uradi!

  8. Koliko ce jos Velja da bude ljut jer mu Vucic nije dozvolio da jos „kraucka“?!?

  9. U cije ime ovaj podnosi tuzbu?? U ime kojih gradjana??? Ja sam gradjanin ove zemlje i nije me uplasilo nista sto je rekao…mene istina ne plasi ali izgleda da Ilica bas,bas plasi.

  10. A da podnese tuzbu protiv sebe za vreme svog ministrovanja??? Mi iz Kladova znamo kakav je ministar za vanredne situacije bio,da je i tada nastavio sa politikom koju je vodio i kao ministar za infrastrukturu u jednom mandatu i ministar za urbanizam i gradjevinarstvo u drugom!

  11. AV laze kao AV,AV.Prodao je i dusu i dupe ,a cenu da plati narod.Ni zombi ne veruju vise da je hrabar kako se prodaje.

  12. Protiv koga ovaj Velja da podnosi krivicnu prijavu,neka se seti svojih reci dok je bio ministar kad je njemu bilo okej da moze malo da se kraducka,samo da se ne pretera u tome.

  13. Gospodine Ilicu, vreme je da napustite politicku scenu. Hajde moli Vas srpska raja. Dosta ste vremena proveli u njoj, nista niste postigli, izadjite neka mladji ljudi dobiju posao i brinu o drzavi. Vi niste u stanju da sagledate realnost. Kosmet je branjen ’99 pa sta smo sa time postigli . Gde ste bili onda. Da li ste bili u vojnickim cizmama? Da li ste ucestvovali na Kosarama ili negde drugo na liniji fronta. Nemojte samo sedeti da bi dobili platu. uradite nesto konkretno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.