Veljanovski (GDF): Ponoš ne može da ostvari ozbiljniji rezultat na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Bojim se da će se opozicija podeliti oko različitih kandidata i na ovim predsedničkim izborima. Jedan dobar kandidat,oko koga su svi okupljeni može da donese sinergetski efekat i onda postoje neznatne šanse da dobijemo drugi krug izbora za predsednika R Srbije. Npr. u Francuskoj se drugi krug podrazumeva jer je to stra demokratija.

  2. Pa AV nije vojno lice pa je katastrofa predsednik, da ne idemo dalje u prošlost. Stavovi funkcionera GDF niti su građanski niti demokratski.

  3. Užasavajuće je, strašno je, da prvi napad na Zdravka Ponoša dolazi iz opozicije, pod pretpostavkom da je Rade Veljanovski opozicija, kako se predstavlja.
    Još strašnije je što je nekadašnji zamenik predsednika Komisije za štampa GK SK Beograda, zamenik „legendarnog“ Božidara Bogdanovoića, poznatijeg kao glavoseča Boža Bog, narečeni Rade Veljanovski, neka „činjenica“ u javnom životu.

  4. Ponoš je bio zamenik Vuka Jeremića, dakle ni u svojoj stranci nije uspeo da bude prvi, a kandiduje se za predsednika Srbije.
    Neozbiljno.

  5. Istaci Ponosa kao trojanskog konja da bi zastitili prave kandidate je odlicna strategija. Ponos treba to da radi pre svega da sve patriotski orijentisane glasace drzi na okupu, pa da se svi zajedno okupe pod jednim od njih. Da li ce to biti Aleksic, Marinika ili Ponos uopste nije bitno za sada. Neka svako od njih radi svoj posao. Ponosev deo je patriotski i vojni, ne treba dalje polemisati, nema potrebe.

  6. Ponoš Da ali Marinka bi bila gora od Brnabić te stoga nek ide u Srebrenicu da bude glasnogovornica genocida a ne spominjući genocide I zločine u borovom selu brodu Bratuncu Kravicama Krajini Konjicu itd itd itd….

  7. Možda profesor nije dobro razumeo, Ponoš je kandidat opozicije u okviru saveza ssp, narodne stranke i ostalih, sto profesora ništa ne primorava. Svako, pa i on ima mogućnosti na kandidaturu samo što je ovako bolje(bistra voda mora da se zamuti) ali samo po cenjenog profesora.

  8. GDF bi najradije sve oficire i vojnike poslao u Hag,bez obzira da li su ratovali ili ne. Za svaki slucaj.

  9. Pa, predloži majstore osobu koja će da animira glasače naklonjene i vojnoj, i policijskoj, i akademskoj, i intelektualnoj, i građanskoj, i seljačkoj, i omladinskoj, i penzionerski deli…..Najlakše je dobacivali iz zadnje klupe.

  10. Ponoš je Paravan i ne Kapira
    Posle Pobede na Izborima dobice Šut Kartu
    Djilas je Kolovodja Marinika Svira
    Lutovac Placa
    Nemojte biti Prosti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.