Veljanovski: Nasilno preotete prostorije Građanskog demokratskog foruma

Ostavite komentar


  1. Vase vesti su zanimljivije od krimi filmova, majke mi. Kvartovi se ruse nocu, ubistva non stop, ludaci ubijaju zene. Evo, uleteli i uzeli prostor nekome, koji je u posedu i ima ugovor. Znaci pulp fiction.

  2. Gospodo, jeste li izrazili želju da izađete na izbore? Čiju podršku ovim obaveštenjem tražite? Moju nećete dobiti, ovu situaciju tretiram kao tunjavi pokušaj vlasti da vas prikaže kao istinsku opoziciju i očekujem da vam prostorije nakon izlaska na izbore budu vraćene. Rekao sam već, ako je put za obaranje Vučića da se prvo otarasimo svih koji mu svojim odlukama svesno ili nesvesno pomažu, onda će tako i biti. Dakle, ako ste Vučićevi kolaboranti tonete neposredno pre njega, ako kojim slučajem niste onda morate biti eliminisani iz jednačine zbog nedostatka sposobnosti da trezveno razmišljate, ili zbog toga što ste jednostavno kalkulanti. To znači da čak i ako vam vlast zaista otima prostorije ja na to neću reagovati, jer vašu eliminaciju iz javnog života smatram izuzetno korisnom po celokupno društvo.

  3. Meni je bilo za čuđenje da sa prozora i terase vaših prostorija možete da gledade (doduše vi ga ne primećujete, ali on vas itekako) na četiriipo metarski spomenik hokštaplera Nikole Pašića, dragom učitelju Šešelju i Vučiću, a da ne znate kakav je to bio zločinac za Srbiju. A podignut je po želji Slobodana Miloševića i Mire Marković. Kao da niste mentalno na dubokom nivou obradili ko su i kakvi su to dvoje bili patološki tipovi. Niste obradili i procenili Pašića i kralja Aleksandra, onda ne možete realno da procenite niti Vučića. Još uvek ne znate da je u Srbiji na delu fašizam.

  4. Meni je bilo za čuđenje da sa prozora i terase vaših prostorija možete da gledade (doduše vi ga ne primećujete, ali on vas itekako) na četiriipo metarski spomenik hokštaplera Nikole Pašića, dragom učitelju Šešelju i Vučiću, a da ne znate kakav je to bio zločinac za Srbiju. A podignut je po želji Slobodana Miloševića i Mire Marković. Kao da niste mentalno na dubokom nivou obradili ko su i kakvi su to dvoje bili patološki tipovi. Niste obradili i procenili Pašića i kralja Aleksandra, onda ne možete realno da procenite niti Vučića. Još uvek ne znate da je u Srbiji na delu fašizam.

    1. Da li su Miloš J. Kosovac i Ristić Nikola ista ličnost? Postoje, čini se, neke indicije u tom pravcu. Izgleda da je konspiracija važno oruđe u borbi protiv narastajućeg „fašizma“, a u stvari najgoreg jajarizma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.