Veselinović (Moramo): Nećemo rušiti Beograd na vodi ako pobedimo na izborima

Ostavite komentar


  1. „..stotina hiljada hektara“

    G. Veselinović ne zna koja je površina 1 hektara, ili je pomešao sa kvadratnim metrima? Prostor uz desnu obalu Save, o kome je reč – od Sajma do hotela Bristol – zauzima ~100 hektara, odnosno, oko milion kvadratnih metara, što je lako proverljivo preko Google Maps.

  2. Pa naravno da necete rusiti, odakle uopste takva pomisao pobogu, pa ljudi su tu vec kupili stanove u zive i rade, nadji mi deo grada koji nije izgradjen na korupciji, u poslednjih 30 g, pa da pricamo.

  3. Naravno da necete rusiti,Vase sanse da postanete gradonacelnik BG,je manja od odlaska na mesec.

  4. Dobro govori. Planiraju svog kandidata za predsednika. Opozicija ide sa 16 kolona. Pametno, a ne kao ovi iz vlasti, zgurali se svi oko jednog kandidata, iako imaju preko 60 % glasaca na svojoj strani. Ta sloga u opoziciji i njihove blistave procene ce zakucati ekser bas tamo gde treba. Sve jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.