Veselinović: Ne treba svi da idemo pod jednom zastavom

Ostavite komentar


  1. A zašto Vi gospodine Veselinoviću ne osnujete stranku (Vaš pokret je ionako stranački obojen) pa izađete na izbore i vidite koliko Vas građana podržavaju, a ne da se krijete u skutima drugih stranaka. Verovatno znate da ćete imati mabje glasova od onoliko građana kolko podržavaju Vašu inicijativu, jer dosta njih podržavaju prave stranke.

  2. Stranka koja ima više kandidata za predsednika se zove žuto preduzeće. Mora da se zna ko drži visak, a ko meša malter . Znamo šta se desilo sa (DS SPO) kad su svi hteli da nose visak.Dobrica je talentovan. Kad sam čuo da je reko "užasno važno" (šta znači užasno?). Da li je on odgovarao na pitanja u poznatoj anketi o Nadeždi Petrović i ostalim velikanima?

  3. Naivno.Postenja vise nema ni u crkvi, pa tako ni u politici.Dokazano: Pobedjuju na izborima oni koji ne postuju pravila /zakone/.

  4. Ja razumem da je glasacko telo DS i njihovo veoma slicno,ali ne razumem sto proziva iako ne mislim nista ni o Sutanovcu ni o Djilasu,ali ne napada Vucica ili bilo kojeg drugog satelita oko sns-a!Ljudi treba da shvate da treba da pobede svoje sujete i da ne moze svako da bude "serif" i da to ne valja da jedan covek bude serif kao sto je sada slucaj.Ja iskreno podrzavam Sapica kao i moji prijatelji i rodbina i nikada necu "napadati" nekoga ko je u opoziciji jer ova vlast sada je najgora vlast u istoriji, iako sam svojevremeno bio protiv Djilasa.A ispade da je on bio Dr za njih.Ovoliko demagogije,nestrucnosti i lopovluka odavno nije vidjeno!

  5. Dragi mladi gospodine Veselinovicu, Sve ste u pravu ali najbolji poznavalac "mentaliteta" srpskog naroda je Aleksandar Vucic.Zato on i pobedjuje na svim izborima.Jos se nikada nije desilo da takmicar koji postuje pravila pobedi onoga koji ne postuje nijedno pravilo.Zar ni posle pet godina apsolutne vladavine Aleksandar Vucica na svim nivoima vlasti, nama to nije jasno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.