Veselinović: Srbija ušla u novu fazu protesta

Ostavite komentar


  1. Svako ima pravo da iskaže svoje slaganje ili neslaganje sa politikom koju sprovodi vlast ali isključivo na miran, civilizovan, dostojanstven način ali nema pravo da ugrožava druge, da ugrožava imovinu ili ljudske živote, nema pravo da se ponaša divljački, nasilnički, da ruši, razbija ili prebija.

    1. Veoma naivno misljenje s’obzirom da zivimo u Srbiji…. Secate li se pre samo 19 godina uzurpatora vlasti koji je dao sebi toliku slobodu da je i izbore prekrajao kako njemu odgovara (priznao je sam). Imao je sve poluge vlasti, vojsku, policiju, sudstvo, sav drzavni novac pod svojom kontrolom, a radio je protiv interesa drzave i naroda. Kako se drugacije moglo doci do pravde osim revolucijom? Sta je trebalo da ga lepo zamolimo da ne krade i bahati se? Da ga tuzimo zato sto je sin Marko vozio Ferari dok smo mi stajali u redu za hleb. Zato sto je otvarao Bambilend i najvecu diskoteku na balkanu novcem, kako je otac objasnio, koji je zaradio preko studentske zadruge, dok smo mi imali platu od 10 maraka? Jedno je ne slaganje sa politikom, a drugo protest gradjana zbog evidentnog krsenja zakona od strane izvrsnih organa vlasti. Ne protestvuju ljudi zbog radosti nego iz ocaja! P.S. U jednom se slazem, a to je politicka konotacija i „davanje lica“ protestu koji bi trebalo da je gradjanski a ne interesno politicki.

    2. Mirno,dostojanstveno,bez arogancije-ukratko kao vlast prema svojim kriticarima

    3. Paljenje kuce, dok je novinar u njoj, je prihvatljivo, kao razvlacenje sa predatorom Jutkom? Za sram ne znate

    4. Milica:Kako ovog Veselinovića nije sramota da se pojavi pred svojim studentima pored raznih laži kojima se ovaj profesor služi.

    1. Noć je najtamnija pred zoru. Srbija se i 19 godina posle Miloševića, bori protiv diktature.

  2. Veselinovic“Promene Sistema koji gradjani ignorisu“.Pa zapitaj se zasto ignorisu I koliki je procnatj naroda koji je izglasao Vucica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.