Vesić: SNS ne pristaje na zahtev opozicije da se Vučiću zabrani da se bavi politikom

Ostavite komentar


  1. Поменути господин председник је одавно зашао иза оквира политике и суспендовао држвау и њенен институције. Покушај његовог „дрвеног адвоката“ да то све подведе под политику, је несувисао.

    1. Potpuno ste u pravu. Samo bih dodao da zaista bi trebalo zabraniti bavljenjem politikom svima koji su državu doveli u ovo stanje (bavili se politikom prethodnih 30 godina) i da krivično i materijalno odgovaraju ta pljačku napaćene zemlje.

      1. Naravno!
        ama čekajte ljudi, evo danas opet iskliznuo vagon-cisterna s hemikalijama na pruzi, svaki dan imate na stotine ovakvih slučajeva, oduzmi, saberi crveno-crna koalicija čime se bavila 30 g? Ratovima, geostrategijom gde je Rusija, gde je NATO i tsl, životom, infrastruktirom, privredom, zdravstvom, školstvom, kulturom,…., time se nisu bavili SVE SU PUSTILI 30 god NIZ VODU. Narode snalazite se kako ko ume, kraduckajte, ponašajte se bahato, ama radite šta vam se hoće, sve je dozvoljeno, samo nije dozvoljeno da se mešate u NAŠE RATOVE I GEOPLITIKU (i medije). Nema tu 2 strane, nego samo mi osiromašeni narod, koji zbog 30 god neodržavanja (bilo čega) i uvek sita vlast i isti način vladanja. Ne radi se tu o „izborima“ radi se o PREŽIVLAJAVNJU, šta znaju da rade pokazali su za ovih 30 g doveli nas u provaliju… ama mora se resetovati sistem…

  2. Na osnovu iskustva iz prethodnih preko sedam godina, nikako mi ne idu zajedno „sklad sa zakonom“ i sns.

    1. @Građanin Srbije***Setite se,gorepomenuti Alek The Little Canis Lupus je bio najverniji pratilac,štitonoša, i učenik osuđenog ratnog zločinca! Zar neko misli da se „lekcije“ iz pređašnjeg školovanja tek tako zaboravljaju ?! Vuk dlaku…etc! Idem sad da objavim ovaj komentar na sajt „novosti“,“informera“,“srpskog telegrafa“,nema šanse da ga tamo pročitate!

  3. Gorane, goraneeee, niko nije izneo takav zahtev.
    Srpski boljsevici se ponasaju doslovno kao Lenjin i Staljin – glad nije glad, ubistva nisu ubistva, istina je laz, sloboda je ropstvo…
    Ovaj film su gledali milioni Rusa s pocetka dvaestog veka. Kamo srece da im je bilo dozvoljeno da izadju iz bioskopa – ko krene naplje saplete se na koru od banane koju je mozguce i Seselj bacio i pravo u masovnu partizansku raku.

  4. Ti ćeš, medju prvima na Narodni sud. U lisicama, pred masu, pa kako narod kaže.

    1. Da bar tako bude nego ce zbrisati ili preleteti opet i biti najveci kriticar predjasnje vlasti,nije mu prvi put.

    2. Tako je. Tj, neka vladaju i pljackaju dok mogu, ali kad „pukne kolan svecevoj kobili“, kad se digne NOVA Buna na dahije: sve smestiti iza brave, od Vucica i njegove bande prekodrinaca (cast postenom i namucenom svetu otuda), i sacica ovig mazgova tipa Vesic, Palma, Dacic… Konfiskovati im svu imovinu i bankovne racune u Emiratima, rasprodati stanove i vile pa od toga vratiti za laznu i nezakonitu prodaju PKB, JAT-a, i td, vratiti pokradeno penzionerima, bebama i porodiljama, bolesnoj deci, ucenicima…
      Dakle, samo ko obeca i ima nameru da sprovede hapsenje svih u vlasti od 1990. do danas, koji su pljackali – da dobiju glasove od naroda!
      Srbiji treba novi Zikica Jovanovic – Španac, sto bi rekao blesavi Bora…

  5. Nikada gora vlast. Slizala sa najgorim ološem u Srbiji. Bukvalno bez trunke savasti rade šta hoće. Da se čoveku zgadi ovakva Srbija. Puna kriminala, siromaštva, nasilničke vlasti i gadova koji odlučuju o tudjim sudbinama. Ako je Vesić neko i nešto danas u Srbiji, pa mi smo dno jedne septičke jame

  6. To sto AV tadi je bezakonje i teror celokupmog naroda i onih svesnih i onih drugih sto pristaju da budu Deo karavana podrske za sendvic i bednu dnevnicu.

    1. Nema te reci koja bi opisala ovu protuvu, gnjidu, gmizavca, rekto-gnjurac, olosa i i i……. Mada su ovo epiteti za ovog idiota?

      1. Hahahahahaha, „rekto-gnjurac“, dopada mi se, zapisao sam!
        Mada, s obzirom na abisalne dubine do kojih ovaj roni, tačnije bi bilo „rekto-podmorničar“…

  7. vesicu, upravo svi zele da se svi vi iz SNS bavite politikom po demokratskim nacelima a ne urusavanjem drzavnih institucija i uvodjenjem fasistisko diktaturske drzave – mada je i to politika.

  8. Eto potvrde da je Vucic stvarno mislio da sve obezbedi opoziciji, osim medija.

    1. Не могу тврдити да је Весић светац, али то нису ни вајни српски опозиционари.Унапред се зна да на изборе неће изаћи, ту одлуку су већ донели.Шта год тражили, убиће се од труда да то не добију, или буду незадовољни добијеним.

  9. Ne uvlači se Vesiću, niko tvome gospodaru ne traži da se ne bavi politikom, nego da zloupotrebljava svoju funkciju i izborne uslove i etiku! Opet ne govoriš istinu

  10. Vesicu pod 1. Sramota neka bude one koji su ptegovarali a ti sa suprotne strane.
    Pod 2. Niko nije reko da se on nebavi politikom vec da nekoristi funkciju u kampanji. A vi iz opozicije nemojte nikad vise da pregovarate sa rezervom rezervnih.

  11. Kad bi u Srbiji postojali sudovi, Vučić bi bio u zatvoru.
    Tamo ne bi mogao da se bavi politikom, ali bi mogao da se bavi šahom sa Vesićem, Malim, Malim, Vučićem…

  12. Vesiću, danas je ponedeljak, a ponedeljkom se Vulin uvlači predsedniku. Sačekaj četvrtak, tada je na tebe red.

  13. “ Poturica od gori od turcina “ jos vec ko zna koliko puta , povrdjena narodna poslovica ( u zadnjih sedam godina ) , od strane preletaca ( da ih ne nabrajam jer svi ih znate ) ,pojacani novim imoralnim likovima ( poput onog majmuna sa megafonom ) sve u interesu sekte i licnog profita ( kao i Milos “ nepismeni “ veliki )
    Bez ucesca Ace srbina , na svim mogucim listama i svim mogucim izborima i „rejtinga “ zasnovanog na gebelskovsko komunistickoj propagandi , njegova sekta nestaje razvejana po svim srpskim zatvorima
    Vesic to naslucuje i ocajnicki lupeta „o postovanjima zakona , procedura i sl.

  14. Ajme .. nigde sns – botova ni sns – ovaca da „pokusaju da „podrze “ zamenika ( pricaju da ih ima u Bg – u na desetine hiljada ) …ajme…ili su BG sendvici malokaloricni ili Goran “ nikom nista neda “ pa sve procente od titanskih radova investira u firme na Devicanskim ostrvima ,sa prethodnikom ,ili Panami ( Aca vise voli Urugvaj po Ivicinom savetu )
    Vesic naslucuje blisko „nedaj boze „

  15. Zadovoljice se da mu ostave da moze sa bratom da se bavi „kraduckanjem“, i to na veliko…

  16. Jutrošnji Vesićev zadatak na tekst A.Vučića …
    A sta bi Vučić inače radio da nije u funkcionerdkoj. svojoj kampanji .
    Ali Vučiću to iskače iz Pravila o izbornoj kampanji …
    zar ne …????

  17. Kada proceni da je dovoljno natovario bisage prestace sam I smejace se svima nama a I tebi tupko sa neke udaljene destinacije..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.