Vesić uveren da će u Šapcu pobediti SNS

Ostavite komentar


  1. Vi to bas pozurili gosin Vesic pa pobediste a jos ni izbori nisu ?

    1. Proglasili su oni pobedu i na republičkim izborima, tako da jedino ostaje bojkot.

  2. Svaki osoba ima svoju cijenu. Ali ima stvari u zivotu koje nemozete kupiti jer se to kod normalnih ljudi ne kupuje i ne prodaje. Ovaj vesic posle svih ismejavanja ponizavanja na njegov racun ima obraza da se pojavi u javnost .

  3. Ono što se čulo 21.05.2020. na TV N1, da su izbori sutra, Zelenovoć gubi izbore 100%. Vesić je toliko dokumentovano potvrđivao dvoja izlaganja, da je Zelenoviću najbolje da se što pre seli u svoju i Dušanovu Švajcarsku.

  4. Kao stari zitelj Sapca, cvrsto stojim na putu koji vodi do sklanjanja sa vlasti Zelenovica, ne zato sto mislim da su drugi bolji, vec sto znam koliko je ovaj los. Ne dozvolite sebi bojkot, izadjite na izbore. Bojkot i glas nekolicine nista ne znace, dok izlazak na izbore i glas vecine znace sigurne promene. Od nas zavisi sapcani. Vazno je znati da nas glas nije na prodaju, vec je za promenu. Ako naredni ne budu valjali, imamo izbor, imamo nas glas. Menjaceno ih jer su oni u sluzbi gradjana, dok gradjani nisu u sluzbi politicara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.