Vesna Pešić: Srbija još uvek vodi Miloševićevu politiku

Vesna Pešić u razgovoru za Danas o Vučićevom novom mandatu, opoziciji, sankcijama Rusiji

Ostavite komentar


  1. Čestitam DANAS-u značajan jubilej, 25 godina postojanja i rada. Hvala Redakciji lista, njegovom menadžmentu i kolegijumu što me nisu pozvali na peoslavu i obeležaqvanje četvrt veka postojanja lista, u kojem sam proveo tek 23 godine, zajedno sa njime preživljavao sve uspone i padove, neretko i gladovao kad je, krajem 9o-tih, drakonski kažnjavan. Drage kolege, svaka vam čast i neka vam je na čast!

  2. Odlican intervju! Svaka cast gospodji Pesic na istrajnoj borbi za demokratsku i uredjenu Srbiju! Srecan rodjendan Danasu, da jos dugo, dugo izlazi i ne skrece sa svog zdravorazumskog puta!

  3. A kakvu novu politiku možemo očekivati od recikliranih Slobinih i Šešeljevih političara iz devedestih godina.
    Ne mogu oni izaći iz svog babla, kako kaže Vučić kada hoće da izgleda pametan i načitan.

  4. Odlicna, Vesna, kao i uvek. Sve istina i sve tacno. Zao mi sto neki ljudi i dalje nece razumeti zato sto im iz nekog mazohistockog razloga Rusija mnogo draga u zivotima.

  5. Gospođo Vesna., zar nisi deo tih naših vođa koji su nas strpali u politički ponor. Svi vi snosite odgovornost lepom a nekorisnom pričom. Pozdrav

  6. Velika čestitka mom Danasu.na čestitosti svih ovih godina.

  7. Tebe će neko da pita koju i kakvu politiku treba Srbija da vodi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.