„Nerazumljivo zašto prijatelji Orban i Vučić olako pominju reč ‘rat'“: Zdravko Ponoš o upozorenju mađarskog premijera

Ostavite komentar


  1. Priča o retorici pred izbore, a sam se povukao iz trke za parlament kad je video da je ubedljivo izgubio.

  2. Teško svetu s onima koji danas oponašaju izvršne vlasti!
    Da, množina, mnogo ih je!
    Verovatno je to u skladu s brojem ovaca koje ovakvi neguju!

  3. „to smatrati terorističkim aktom ili činom rata“… „čin rata“ nije isto sto i „povod za rat“. Povod za rat podrazumeva da ce rat da bude odgovor. Nije to rekao. Pazite sta pisete i kako prenosite vesti.

  4. turski tok koriste Srbija i Mađarska za jeftin ruski plin. Plin kao nagrada za sitne provokacije EU/SAD. Trebali bi Ukrajinci dignuti u zrak kao u Sjevernom Moru.

  5. Олако спомињу реч „рат“, јер не знају како то изгледа, ни један ни други га нису осетили. Овај домаћи је ескивирао све ратове, јак је само на речима. Дејане, јел био и сокић?

  6. Ma kakav rat,Madjarska članica NATO i EU (od koje dobija astronomsku apanažu u odnosu na nas kandidata)

  7. Орбану се све може јер је направио државу која без обзира што је у НАТО и ЕУ држи до својих националних интереса а не до туђих и што је најважније није ничији вазал, а то је све оно што Србија није и не жели да буде.

  8. Bivši drug oficir a sadašnji gospodin političar,trebao bi da zna da su se svi ratovi tokom istorije vodili zbog:
    Teritorija,moći,zlata,crnog zlata,vode hrane a u poslednje vreme i zbog fosilnog plavičastog energenta,koji dobro dodje za „zakuvavanje“ kafe,kad već spomenuh kakfu čak su i Srbijanski ustanici početkom 19-tog veka digli u vazduh deregliju sa jednogodišnjim zalihama kafe,znajući da će time neprijatelju naneti težak udarac!!!
    I tokom zime ako je godina bila sušna a preprodavci prepredeno podigli maloprodajne cene bagrema i cerića a stovarišta ogreva uslovljavaju da se pelet prodaje u pakovanjima od 1.000 kg ili jedne tone gramaže!!!
    Dok na trulom zapadu kapitalisti imaju mogućnost kipovine u super marketima pakovanje džaka nije mačka u džaku već pelet bosanski ili poreklom iz neke druge kolonije
    gde pljačkaju a ujedno političkim mersma ispiraju mozgove kao Meni Rajko ,da bi mogli idalje da pljačkaju do isteka zaliha a posle će se okrenuti alternativi-Solarnoj energiji!!!
    I na kraju da vas obradujem u Lidlu vašem omiljenom trgovačkom lancu,ne znam samo zbog čega je po vašem mišljenju -Prestižan,pelet možete kupiti u vreći nije zavezana već zavarena radisigurnijeg transporta i manipulisanja istom da komadići ne ispadnu i počnu se kotrljati kao Stounsi
    15kg cirka 6 € a ako nepatite od dokazivanja društvenog statusa ima i za manje pare!
    A pošto se mnogi pitaju zašto bolje rat nego pakt,pa zato što se vrtimo u krug.Cela priča je započeta i završava se upravo zbog plavičaste tekućine.
    Imate li neko dodatno pitanje,možda?

  9. Moja komsinica „baba Rada“ ima sasvim drugacije misljenje od Gosp. Ponosa ali nazalost mediji kao sto je Danas nikada ne objavljuju ono sta moja komsinica „baba Rada“ misli i oseca kada se pojave ovakve izjave ali zato se „izredjaju“ svi koji imaju nesto da „zamere“ velikim prijateljima kao sto su „ozbiljni i odgovorni drzavnici“ Orban i Vucic !
    A verujte mi bilo bi jako interesantno cuti sta moja komsinica „baba Rada“ ima da saopsti na tu temu koja „preti da izazove jos jedan veliki Rat“ !

  10. Има Орбан проблем са током својих мисли
    а не са Јужним или Турским током.
    То му је заједничко са 577-јем.

  11. ratu je sve moguce. Naravno da ima vise drzava koje mogu ako hoce da uniste taj gasovod a majari i srbe ako im se ratuje izvolite. Ukrainci ratuju vec godinu ipo, pridruzite im se

  12. Meni nije jasno kako to kroz Ukrajinu ide još uvek ruski gas,a Ukrajincima to nesmeta????

  13. Gospodine Ponos,nemojte vi da budete huskac rata, a ne Orban i Vucic.Orban je doslovce rekao sta misli ako bi se desilo sa juznim tokom kao sa severnim,da bi to bila objava rata a nije rekao objavicu rat.Ponos je inace frustrirani vojnik koji pati za cinom koga vise nema pa misli da je jos uvek general.I taj cin mu je bio dodeljen preko reda.

Ostavite komentar


Politika

Marković Palma: Nemačka koja je genetski genocidna predložila Rezoluciju o Srebrenici 8

Marković Palma: Nemačka koja je genetski genocidna predložila Rezoluciju o Srebrenici

Dragan Marković Palma izjavio je danas u Nišu da je najveći apsurd predložene Rezolucije o Srebrenici taj što ju je predložila Nemačka "koja je genetski genocidna".U saopštenju JS, navodi se da je Marković kazao da je glasanje u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija pokazalo da evropske države, osim Mađarske, Grčke, Slovačke i Kipra, ne odlučuju samostalno i da su "zeleno svetlo stisle zbog nečijeg telefonskog poziva i sada zbog toga crvene".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.