Vjosa Osmani na sednici SB UN optužila Srbiju da je pokušala da izvrši aneksiju severa „u stilu Krima“

Ostavite komentar


  1. Gospođo, kako država Srbija može da izvrši aneksiju svoje teritorije, pojasnite malo.

  2. nikada kosovo neće biti država mi ćemo se vratiti 2025 na kosovo živi bili pa videli

  3. Osmanijeva iz parazitske tvorevine nastale na terorizmu i otimanju tudjeg (samo da se spomene zadnje bespravno oduzimanje imovine Srba kako bi se gradile vojne baze) optuzuje Srbiju da zeli da izvrsi aneksiju sopstvene teritorije? I to u UN- gde Osmanijevoj na tablici stoji njeno ima posto UN ne priznaje tu tvorevinu i gde je na snazi R1244 u kojoj je jasno naglaseno da je Kosovo deo Srbije? Bizarno. Ostale izmisljotine kao ona da Albanci „brane“ Srbe od Srbije ili ona o „20.000“ silovanih dok u realnosti nekih stotinjak njih dobijaju mesecnu nadoknadu za pretrpljeno silovanje, ne vredi ni spominjati. Mogu Albanci da lazu jednu osobu svo vreme, svakoga neko vreme ali svakoga svo vreme – NE.

  4. @ Željko
    24. oktobra 2023. u 04.53
    Gospođo, kako država Srbija može da izvrši aneksiju svoje teritorije, pojasnite malo.

    Licno mislim da to „pojasnjenje“ trazis od „pogresne osobe“ !
    To pojasnjenje i u to sam siguran moze „bolje da ti pojasni“ Vucic, Brnabic ili svaki srpski visoki zvanicnik koji „jos uvek tvrdi da je Kosovo deo Srbije“ ali ne i Gospodja Osmani koja i „ako je to mozda nekada i znala“ danas, ubedjen sam da je i ZABORAVILA da je Kosovo „nekada bilo deo Srbije“ !
    Naime G-dja Osmani od 2008-me godine tj. od kada je Kosovo proglasilo svoju nezavisnost „svakim danom sve vise zaboravlja“ da je Kosovo nekada bilo deo Srbije i nazalost nije sama u tome, „zaboravio je to“ i CIVILIZOVANI, razvijeni, demokratski zapadni deo sveta kao sto su SAD i EU, tako da je i od njih traziti bilo kakvo „pojasnjenje“ po tom pitanju BESMISLENO, zato je bolje da se obratis Vucicu da ti on to „pojasni“ !

  5. Ne objavljujete sve komentare,jel to ova iz uçk ima neku protekciju ovde kod vas na portalu?

  6. Eto, neka i „ljubljen Vam Orban“ izvrsi ankesiju „svoje Vojvodine“ i vrati u okrilje Madjarske u kojoj je bila 1000 godina kao „neotudjivi deo Ugarske Kraljevine“ a vi se posle objasnjavajte.
    Kosovo 500 godina nije bilo srpsko, jer ni Srbije kao takve nije bilo. Srbija je imala „fore“ da organizuje bolji zivot na Kosovu 1912- 2008 ali u tome nije uspela.

  7. @Bazooka Joe

    U svakom slucaju je Kosovo duze bilo pod vlascu Srba nego vas Albanaca. I taj naziv Kosovo je srpski naziv, sta vredi od kulturne bastine izgradili su Srbi a vi slobodno možete u maticnu vam Albaniju sa sve „spomenicima“ Klintonu i Busu pa tamo lupetajte o aneksijama i teroristima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.