Vjosa Osmani o „lažima Ane Brnabić“

Ostavite komentar


  1. Pitanje za urednike portala Danas-a,zasto dajete veliki medijski prostor teroristi,kazete predsednica Kosova znaci vi se slazete sa tim da KiM nije sastavni deo Srbije.

  2. Ako ćemo da dođemo do istine onda bi trebalo da napišete i odgovor Ane Brnabić. Puna su vam usta istinitog informisanja ali to ne izgleda tako.

  3. Nikada nisam glasala za SNS i neu u buducnosti, ali zaista nije u redu da objavljujete sta je rekla ‘ predsednica’ Kosova. Jasno je da je Kosovo izgubljeno pogresnom politikom Milosevica, ali i pomocu jakog albanskog lobija u Americi. Ne moramo sami sebe da unistavamo, to vec rade drugi.

  4. Ona je na toj funkciji kao i predsednik Kosova sa kojim mi pregovaralo tj priznajemo da je u funkciji. Pričate da bi pričali. Oni su na tim funkcijama izabrani od tog naroda

  5. Ponovicu poruke Bravo za Anu Brnabic jer je rekla istinu u lice Vjosi Osmani Kim je sastavni deo Srbije Vjosa Osmani prestani da lazes

  6. Ušli smo u začarani krug svojim greškama. Ako ne priznajemo Kosovo kao nezavisnu državu, kako možemo insistirati na ZSO? Ko da nam je da? Lažna država? Zbog toga Albanci imaju jak adut u rukama i kažu: ,,priznajte Kosovo, da bi ono moglo da vam da ZSO“. Sve smo dali toj lažnoj državi, granične prelaze, policiju, sudstvo, katastar, registarske tablice,Gazivode, rudnike…srpski narod izlazi na izbore po kosovskim zakonima i i dalje vičemo da su lažna država. Šizofrena situacija.

  7. Koliko se brzo zemlja oko sunca okreće ,pitanje za gospođu?I ko joj je pisao govor jadna ne bila .

  8. Уредницима и новинарима Данаса: Срам вас било, одвратни сте.

  9. Botovi i „patriote“ iznad ovog teksta imate šta je rekla Ana Brnabić i to je tekst deset puta duži. Pročitajte pažljivo šta priča Ana.
    Danas je profesionalni list koji prenosi informacije a vi sami donesite zaključke. Ali u sebi,ne morate drugog da ubeđujete komentarima.

  10. Sve laži su vam odmah iznad ovog teksta, sa sve komentarima botova.
    Vjosi Osmani svakako više verujem nego Radoičićevim braniteljima lika i dela.

  11. Zašto objavljujete ovakav sramotan tekst?Ko vam naredjuje da to radite i zašto to trpite?Osobu koja se lažno predstavlja kao „precednica“ nepostojeće države intervjuiše i daje prostor naše glasilo.Sramota za ceo vaš list i za jadne ljude koji kod vas moraju da rade .Mene bi bilo užasno sramota da sam na vašem mestu.

  12. Valjda znate sta je vec to Brnabic rekla preko svakih drzavnih media, pa mozda vam Danas pokazuje i drugu stranu kao ravnotezu toga sto svi znaju da je kuvano u SNS kuhinju. Inace, kako bi mi stvarno znali sta je Osmani stvarno rekla – ili mozda nije to bitno kao sto nije bilo bitno cuti Kosovske Albance poslednjih 50 godina?

  13. Pravi iskusni novinari , „da se obe strane čuju“, samo se pitam na čijoj strani su oni strani?

  14. Treba da se pise jos vise, cisto da bi se nervirali takvi poput vas kojima sve smeta sto nije radikalska politika kaže:

    @Tatjana Petrovic Ne razumem zbog cega nije u redu? Bolje je da ne znas sta ko kaze i da se pravis blesav, je li tako? Kao deca, ako zazmurim, nestace. Ako hoces neu potpunu sliku moras cuti obe strane. To sto ne cujes sve strane je dovelo ovu zemlju do toga da joj pola stanovnistva nema pojma ni da ima opoziciju, niti kakav je njen uticaj na bilo sta, niti kako se zovu, kakve su osobe, ama bas nista.A trecina od te polovine koji „ne treba da cuju drugu stranu“, da imaju prilike da saslusaju potpisujem ne bi glasalo za Vucica. Isto i ovo, nekog zanima sta ima da kaze, pa da sam proceni ima li to smisla i logike, ili ne, a ne da mu neko sazvace i servira kako njemu odgovara i drzi ga u zabludi. Vi, najsrb, morate da shvatite da ima naroda koji zele da sami naprave sud o necemu, ljudi koji nece da ih iko manipulise, bez obzira koliko je tema losa, ili dobra. Niko ovaj clanak u Srbiji nece procitati zato sto voli ovu zenu, vec da bude informisan, da se vidi ko sta hoce, ko sta trazi i ko kakvih obaveza ima, posto od nasih to ne moze da se cuje niakko i, kad bi slusali samo nase imali bi utisak da je sve u nasm rukama i da mi svoje ne mozemo da ostvarimo samo sticajem nekij nesrecnih okolnosti, a nije tako. Uostalom, uvek imate mogucnost da preskocite tekst, pa cak i portal koji vam se ne svidja i odete na one na kojima se pricaju bajke o virtuoznosti nasih politicara na svetskom nivou. Uvek ima izbora.

  15. Kako ovakve komentare dajete? Ima i članak u Danasu, šta je Ana B. rekla.
    A drugo, odkud znate ko je u pravu? Ja kao Srbin Kosovo negledam kao deo Srbije, nego kao raka, kojeg hoću da odbacim. Da, treba da priznamo KIM i da gledamo napred.

  16. Halo botovi,pa zar se niste „informisali“ o govoru „nepomenikovog fikusa na mestu predsednice vlade“ ??? Ili vam nisu dali tekst za „komentar“ na vreme ?? Jasno da ste glupi ko noć i da ne možete sami da dodjete do (svog) mišljenja al’ jedno,valjda,možete da shvatite a to je da od „busanja u grudi junačke“,nema vajde !!!

  17. Čitam komentare i ne mogu da verujem. Pa, poenta novinarstva je da se čuje obe strane, čak i onih koji nam se ne sviđaju. Šta hoćete da isto radimo sa medijima što i Vučić? A stvarno jesmo grozan i krajnje glup narod, čast izuzecima.

  18. Kosovo je SUSED Srbije! Predsednica Kosova je u pravu, Premijerka masno laže. Može da vam se ne sviđa, ali to je činjenično stanje.

  19. Sve što je V.Osmani rekla je propaganda koja traje više decenija i na osnovu nje smo izgubili Kosovo uz pomoć Miloševića a Vučić će dati pečat. Nepismen narod veruje slepo vođama a ne svojim očima,zato nam je ovako. I nama ne treba biti kriva V. O. Ona radi posao za svoj narod,naravno nečasno ali tako je. U Kumanovu smo predali Kosovo međ.zajednici a ona ga dala Albancima. Ko ume da čita neka pročita sporazum.

  20. Ova „gospođa“ umesto da pruži kontraargumente na izjavu premijerke šta je učinila sa potpisanim briselskim sporazumima, poziva se još na Miloševića, ministra informisanja , pretpostavljam da misli na Vučića, ostavlja pitanje dal je moguće da se ovakvi likovi uopšte uzimaju za ozbiljno?

  21. hahahah botovi kao „zasto pisete predsednica Kosova“

    A Srpska Lista izgradi karijere u institucijama tog Kosova koje mi kao ne priznajemo.
    Kad polazu zakletvu zaklinju se Kurtiju, Taciju…

  22. Kosovo država, zašto ima carinu, policiju, vladu, vojsku itd?!
    Kako ne može ni jedan jedini zvaničnik srbije da putuje na Kosovu ako je to srbska zemlja?!!!
    Ko hoče da sanja, ima pravo. Ali ne može da skači od solitera da počne pevati I BELIVE I CAN FLY i da stvarno veruje da če da leti.

  23. @ košava Da li si jado ujutru stao ispred ogledala, ako se uopšte umivaš. Čist obraz je prvilegija poštenih.. Video bi bota. Pazi da te ne uplaši.

  24. @Kad vec nije

    Ako je ta tvorevina drzava zasto na tablici ispred Osmanijeve nije pisalo ime drzave njego njeno licno ime bez ikakve titule? Velika je razlika izmedju drzave i protektorata kakva je ta tvorevina na Kosovu ili Donjeck ili severni deo Kipra – ma sta vi Albanci fantazirali

  25. Potpuno podržavam Majin zaključak:Pokvaren i krajnje glup narod.Ne svi,ali ovi botovi i Vučićeve „patriote“,svakako.Malo li je 700000 i više članova,a tek vernih glasača?Tuga živa.

  26. Kad citam ovakve komentare sramota me je sto sam Srbin. Ana je sve tacno rekla i svaka joj cast. Ko ne veruje neka dodje na Kosovo pa neka onda komentarise.

  27. Čitam komentare i nemogu da vjerujem šta pišu pojedini zar SRBIJA nemože da ostavi po strani razmirice i da se ujedini i pozicija i opozicija oko KOSOVA da se isto odbrani svim sretsvima milom ili nedaj bože silom ko nebrani svoju državu nema buducnost zato svi rješiše državnost samo ne SRBI kojima hoce da otmu bogati dio države ako VUČIC nesmije neka se makne i dodje neko ko smije i da riješi pitanje KOSOVA jednom za vazda u to ime poz.iz ponosne lijepe CRNE GORE.

  28. @Ne budite slepi

    Sigurimi bote, a da naucis prvo srpski pre nego sto krenes da glumis srpskog komentatora za koga je Kosovo „raka“?

  29. Kosovo je izgubiu Milošević i njegov ministar za informisanje. Poslao je vojsku i paravojne formacije (kriminalce) da ratuju sa Albancima. Rat je izgubio.
    Izgubio je u Hrvatskoj i u Bosni. I ? Šta nije od ovoga tačno ?
    Izgubio je teritoriju. Ali , tamo živi naš narod . Genije ih je isterao iz institucija. Pristaneš da ne radiš ništa jer će ti on obezbediti svetlu budućnost, a to se neće desiti.

  30. @ Veteran Mogu ja da se slazem ili ne slazem da je danas utorak, ali ipak je utorak. Tako je i Kosovo u sastavu Srbije, tj. nije.

  31. Presmesno kako ovi pro-velikoaljbanski botovi providno prozivaju druge da su botovi i brane svoju „predsednicu“ i „drzavu“. Eto, svi su poverovali da ste nezavisni, vrhunski intelektualci sa diplomom Sorbone.

  32. Srbi kao narod dokazali su da su glupi i nepromenjivi!
    Ovaj, ja ne razumem kako da razumem…ovaj….

    Ako je Srbija stala na Tipa Vucici, dacici, vulini, anini, vesici, seselj, toma mona, nikolici, itd., itd, phu majku mu lista je kilometar dugačka, onda je sama kriva.

    Pogledaj sebe u ogledalo, sta si sve napravio, uoci se s istinom, i ljudski je priznati.

  33. takozvana predsednica njen dolazak na sednicu u un je nelegalan kao i lazna nazovi drzava

  34. @Nikola

    U Srbiji ima nesto autosovinista i svi vise po komentarima, to im je jedini nacin da se izduvaju te se stice utisak da vecina u Srbiji tako „razmislja“ a tu su i dezurni srbofobni botovi na zadatku koji se ne skidaju sa srpskih portala, sve u svemu, saka jada.

  35. Samo čitam šta se piše.Kakav smo mi narod…za početak nepismen.Najsrb…ko je to napisao ne sećam se ali je glupost do bola. Pa onda ..na Kosovo gledam kao na raka…Bajo moj ti niti gledaš niti znaš da pišeš.
    Ja sam NAJSRB I NIKAD NE BIH PREDALA KOSOVO.NI PEĆKU PATRIJARŠIJU NI VISOKE DEČANE …To mogu samo idioti i oni koje se vode isključivo materijalnim stvarima.
    PS. I kad pišete pomislite na one koji su živote dali za Kosovo devedesetih i pomislite na Boga!!!

  36. Botovi nikako da nauce da novinarstvo podrazumeva objavljivanje istinitih dogadjanaja. Ako objavljuju takve tekstove onda moraju da kazu i ko je to jer prenose izjavu odredjene osobe sa titulom koju ima. Sa druge strane isto tako nisu vas obavestili da ne citate samo naslov nego i tekst a u objaveljnom tekstu ima i posebno naznaceno sta je Predsednica Vlade g-dja Ana Brnabic govorili i odgovarala. Ali to ste vi botovi dobili zadatak samo naslove pa da kritikujete. Blago vama, Napredno. Ziveli

  37. Ne znam zašto stvari ne postave na svoje mesto.kakva predsednica ona je tamo podstanar .osmani je u našoj kući.izvoli živi sredi kako hoćeš a nama plati zakup svega što hoćeš na kosovu.jer posle njih tamo može doći drugi narod.a kosovo pripada srbiji.da prodamo nećemo nek plate zakup.

  38. @@Kad vec nije, u UN ne moze da stoji Kosovo kao drzava jer UN postuje svoju rezoluciju za razliku od clanica SB UN i clanica UN koji ne postuju instituciju UN. Da li vam je sada malo jasnije ili treba da se crta. Ziveli

  39. Posto je dosta albanskih komentatora jedno pitanje za njih: da li je moguce u njihovim „liberalnim“ novinama da osvane naslov: „Brnabicka o lazima Osmanijeve i da li mogu da navedu neki konkretan primer?

  40. Ova će Ani da kaže da laže lažovčina jedna kako je nije sramota da laže u UN nema ni malo srama

  41. @Nikola, vidim da bi vi ratovali ali ima jedan problem Crna Gora je clanica NATO sto znaci da ukoliko bi Srbija krenula vojno ka KiM mozda bi bas vi bili angazovani od strane NATO da branite Kosovo sto je vrlo moguce. Kada ste vec tako hrabri prijavite se bio je konkurs za profesionalne vojnike u vojsci Srbije pa onda krenite na NATO na KiM. Blago vama. Ziveli

  42. Da li ovo slusaju: Rusija, Kina, Indija ,Brazil, Iran, S. Koreja, Spanija, Avganstan,…,brojniji smo sta se ceka ???

  43. Rada
    Pa zato sto savet bezbednosti nije Skupstina Srbije, i predsedavajuci nije Orlic pa da daje repliku od 20min svojim stranackim kolegama. A vi ste imali priliku da u Danas-u procitate kompletan govor Brnabicke, i uz ovu izjavu vase je da izvucete zakljucak i odlucite kome verujete. Ja na primer vise verujem Osmani u ovom slucaju, jer sam od Brnabicke cuo toliko lazi da joj vise ne verujem nista.

  44. Nekad sam čitala politiku i žao mi je što je sad drže oni koji pljuju po svom narodu i državi .

  45. Usa i Eu su potpuno cenzurisali ruske medije i to nazivaju demokratijom. U glavnom gradu Srbije, cenjeni list Danas, objavljuje izjave iz lazne drzave Kosovo. I to je DEMOKRATIJA na n-ti nivo.

  46. Zao mi je ljudi koji rade u redakciji…sami sebe unistavate i radite protiv svoje domovine zbog nekakve plate…uhhh

  47. Nagrnuli uck botovi .. Garant im obecali bonus baklave. Ali „najbolji“ su kada izigravaju „samomislece intelektualce“ koji “ vise veruju Osmanijevoj“ i „istini“ koju siri.

  48. @Parizer

    Ne bih da ulazim u to da li je tvoj narod glup ili nije i da primitivno generalizujem kao sto si ti uradio ali onaj ko napise komentar kakav si ti napisao, definitivno je vrhunski glupan.

  49. Sandra ne znas sta pises, neka ti Bog oprosti kao i vama koji pisete i objavljujete ovakve vesti, previse je mrznje kod vas prema Srbiji i srpskom narodu. Boze oprosti im

  50. Ko je Osmani da uopštw nesto očekuje kada unazad minimum deset godina nisu sproveli u delo ni jedan potpisani sporazum.Maltretiranje Srpskog i ne albanskog življa ne prestaje i o kakvoj normalizaciji se onda može bilo šta govoriti.

  51. Ne shvatate da je Kosovo predat 1999, kad su povučene sve državne institucije, policija i vojska. Ako je Kosovo deo Srbije, zašto se ne preseli Vučić, Brnabi, ministri Tužilaštvo, itd sa porodicama u Prištinu i da održe tamo koji sastanak? Na čemu ste?

  52. @Vi ste u teškoj zabludi

    Stanje na Kosovu se moze preokrenuti za par dana, sve zavisni od velikih svestkih sila. Na primer, Kosovo je tokom II svetskog rata po volji Musolinija i Hitlera bilo deo Velike Albanije, kada su oni izgubili, Kosovo se vratilo u sastav Srbije… Tako i sada, ne postoje nikakve garancije da ce interes SAD ostati zauvek ovakakav te moze da se desi i da se odrzi ta sednica vlade Srbije u Pristini i da ti i tebi slicni iz Albanije kuckate kako je „Kosovo srce Albanije“.

  53. Када дође време, а сигурно ће доћи, свима ће им Албанија бити мала.

  54. Ovo je tekst portala “ Kosovo online “ koje je Danas preneo . Portal je režimski , tako da su botovi režima pogrešili “ adresu “ .

  55. Pišem o mom narodu- i na to imam pravo.
    Osnovano:“ pametan uči iz greškama tudjih- a budala ni od svojih!“

    I to smo dokazali eto več 30 god. Po mom znanju bez da ulazim duboko istorijski…

    Za to sam napisao: pogledaj sebe u ogledalo; subjektivno.
    Istina boli ( kao i tebe, inace ne bi regaovao ovako na moju konstataciju)al kad se jednom prizna onda buducnost je lakša.

  56. Danas isto kao CNN, i CNN daje prostor Hamasu, Isisu, Hezbolahu, isto to rade i cionisticki rezim u Izraelu uporedjuju stavove …..ma nemojte nas…..

  57. Policajac koji je za Božić pucao u dete koje je nosilo badnjak i teško ga ranio. Brani se sa slobode? Ako ovo nije terorizam onda neznam šta je. Hapšenje mladih ljudi jer nose slike na majici manastira ili verska pravoslavna obelžja, svakodnevno maltretiranje ljudi često bez ikakvog povoda i sl. Za Osmani su sve to laži? Pa neka pročita malo zapisnike svoje policije pa neka kaže da su to laži.

  58. Brnabićka je radila po diktatu Vučića, rekla ono što joj je on napisao a to je da oteža Srpsku poziciju.Ovde je na delu izdaja.

  59. @ Nikola

    Iskreno šokiram se kad pročitam komenatre poslednjih godina na Danasu koji su oblajavljeni i to svaki put koliko botova vlasti koji mrze novine Danas i zalažu se za politiku Slobe, Slobode.

    Ne može da se ujedini pozicija i opozcija jer Vučić 10 godina gazi opoziciju, kao politički program a opet izgleda da mu nije uspelo da je uništi. I na kraju botovima i glasačima Sns je bitniji Vučić, od bilo kakvog Kosova. Kao što je bio tekst Draže, „Da sačuvamo nas i vas, koga briga za Kosovo. Tako da je jasno nikad se oni neće odreći Vučića, da zaigra na Tv „kao majke rodjen“ dobio bi podršku.

    Njihova je politka „svi smo mi Vučić“ je šuplja i naravno nikad neće biti nacionalnog koneszusa oko takve politike da smo ustvari Severna Koreja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.