Vjosa Osmani: Sloboda i država Kosovo imaju pečat Adema Jašarija i njegove porodice

Ostavite komentar


  1. „..imaju pečat Adema Jašarija i njegove porodice..“
    – Istaknutog i u pesmama opevanog šiptarskog „heroja“ koji je žrtvovao 48 članova svoje porodice i familije jer nije, kada je bio opkoljen, hteo da se preda.
    – Inače, za one koji ne znaju, čovek je bio loš imitator D M, zarastao u neku bradetinu…

  2. Tipičan islamski terorista koji u nemoći ubija i žrtvuje civile nekad tuđe nekad svoje, u prevodu budaletina svetskih razmera.!

  3. @ Leka
    Da se preda, kome i zašto ?, predaja nije opcija,

  4. To je ta „multietnicka drzava kosova“, tvorevina izgradjena na „vrednostima“ jednog soviniste, teroriste i ubice Jasarijakoju Srbi treba da orihvate „kao svoju“. Bravo Amerikanci, prihvatite vi kao svoje, drustvo gde se slavi Osama Bin Laden i 11. Septembar.

  5. Kosova multi etnicka 96 posto albanca 2 posto serba 2 posto drugi a serbia 56 posto serba 44 posto manina je derzava serbsko kako je to dve lice evrope oni pricaju na serbiju su 300 hiljada madjari 159 hiljada hervati 250 hiljada bosanci 120 hiljad albanci romi askalie egipcani cigan sko porekle i cergasi 650 hiljada goranci 40 hiljada nemci rusi ukrainci oko 100 hiljada cernagorci 120 hiljada rumunci oko 50 hiljada makedonci 20 hiljada i drugi a nije multi kulti kako to

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.