Vlada Crne Gore: Brnabić već mesec dana ignoriše poziv

Ostavite komentar


  1. Gospodine Krivokapiću, zar tek treba neko da Vam kaže da Brnabić ne postoji kao premijerka, već kao služiteljka Aleksandra Vučića, koji drži Srbiju u stravičnoj okupaciji! Da li bi mogli od tamo da započnete sa litijama pa da oslobodimo Srbiju? Jer mi nemamo ni Vojsku, ni Policiju, i sve tri Civillne vlasti su u službi okupatora, pa i intelektualne institucije, na čelu sa Akademijom nauka i umetnosti, kao i Crkva, sve je u službi okupatora Vučića!!! Takvi smo mi Srbi u Srbiji. A kakvi ste vi u Crnoj Gori, bez Crnogoraca, tek treba da vidimo i čujemo. Ne pitajte mene jer vam ne verujem.

    1. Па јесмо ли ми протерали Црногорског амбасадора.

  2. Pa niste joj poslali ponudu o narko poslovima. O cemu moze ona sa vama da razgovara ? Srbija je kolonija,nema nista svoje. O cemu razgovarati. A vi kriminal ne zelite,eto to bi oni hteli.

    1. Pa kako da se „odazove“ kad nije njihov Milo pobedio.Plaše se u Srbiji da se taj pelcer promena ne prenese u Srbiju

    2. Ta funkcija premijer u Srbiji nepostoji obratite se vi drugu Aleku to idr pre ako vas nije stid jer da pricate sa nim jer funkcija presednika je simbolika po ustavu u Srbiji i C.gori

  3. Gospodine Krivokapiću, zar tek treba neko da Vam kaže da Brnabić ne postoji kao premijerka, već kao služiteljka Aleksandra Vučića, koji drži Srbiju u stravičnoj okupaciji! Da li bi mogli od tamo da započnete sa litijama pa da oslobodimo Srbiju? Jer mi nemamo ni Vojsku, ni Policiju, i sve tri Civillne vlasti su u službi okupatora, pa i intelektualne institucije, na čelu sa Akademijom nauka i umetnosti, kao i Crkva, sve je u službi okupatora Vučića!!! Takvi smo mi Srbi u Srbiji. A kakvi ste vi u Crnoj Gori, bez Crnogoraca, tek treba da vidimo i čujemo.

  4. A zbog cega bi i posetila? Da se dogovore o dinamici iseljenja Crnogoraca iz Srbije?

  5. Zar nije CG isterala ambasadora Srbije iz CG zbog govora istine? Ne pokazuje se tako prijateljstvo
    Bravo Ana ..

  6. Ajte vi ljudi meni iz Srbije objasbite: ko je pobjedio kod nas u CG kad ih ovdje nazivaju veliko Srbima a iz Srbije neće ni osnovni biološki minimum komunikacije da ostvare sa njima!? Jesmo li mi postali Srbi a vi ko ste!? Dodikova partija nam zahvaljuje za čestitkama kojr nijesu upućene od Vlade CG!?
    Ima li tu kod vas neko da mi objasni ko ovdje laže!?
    Pozdrav iz grada mimoze.

    1. U Srbiji je na vlasti interesna skupina kao sto je i kod Vas bila.
      Niti se Milo borio za Crnogorce niti se ovi bore za Srbe.

    2. Moje mišljenje je da treba povuci priznanje o nezavisnosti Kosova… To je najsramniji potez Crne Gore i veliki nož u ledjima nas običnih ljudi… A gospodin Abazovic kaže da to povlačenje nikada nece biti moguce. Inače u celoj Crnoj Gori volim samo Boku i posebno Herceg Novi.. To je grad sa dušom i ljudima punim ljubavi. Pozdrav za Vas!

  7. Frka joj je da se na razgovoru ne pojavi Dritan. Poznato je da ko god je sa njim razgovarao posle je dao ostavku ili je smenjen 🙂

  8. Premijer Krivokapić na taj način pokušava da iznudi poziv premijerke Brnabić za njegovu posetu Srbiji. Neka konsultuje svoj MIP o tome!

  9. To je normalno. Ne dozvoljava joj njen gazda AV da poseti neprijatelje svog prijatelja Mila Đukanovića. Svi znamo, zahvaljujući i DANASU, u kojim bliskim odnosima do poslednjeg dana njegove totalne vladavine Crnom Gorom je bio i naš, ne samo vladar nego i neuknjiženi vlasnik Srbije. Zašto bi mu poseta Brnabićke CG kvarila tu idilu -a možda i poslovne odnose?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.