Vlada moguća krajem avgusta ili početkom septembra

Hoće li se na formiranje nove vlade čekati jesen

Ostavite komentar


  1. O kakvoj Vladi…SNS.. je reč. ??
    Ona …tj prošla Vlada …je počela da istrebljuje…tamani…
    gradjane Srbije .
    Da ima političke …moralne..etičke ..pameti ..trebalo bi da taj Vučić zna ..da ovo nije vreme za tu temu.
    Tako mislimo mi normalni,. Inteligentni…sa pravim …diplomama .
    Znam da je nas.. takvih većina u Srbiji…i da nase vreme lečenja Srbije predstoji.. od pošasti devastacije SNS…ali brzo će doći.!
    Vučiću …spremi se da se pakujes ..sa Andrićevog venca …
    Predstoji nam veliki posao deratizacija ..tih prodtorija ..od ne časti ljudske …..zla…površnosti…halapljivosti. korupcije ….
    nesposobnog Predsednika Srbije.

  2. Ne treba nam vlada. Mi imamo Njega, dosta nam je. Rekoše dva miliona ljudi.

  3. Sve ste rokove pomenuli, samo jedan niste. RIK je MORAO u roku od 96 casova od zatvaranja biralista da objavi rezultate izbora. Nije to ucinjeno i sve nadalje je nezakonito. Ko je izglasao „tehnicku vladu“ i kada?

  4. Zbog cega poslednjeg dana po Ustavu kad je SNS dobila 2/3 glasova? I zbog cega uopste koaliciona? Zbog cega izbori u junu a Vlada u septembru. Znaci da nije ni bila potrebna. U demokratskim drzavama predsednik drzave (ne partije) da mandat predsedniku partije koja je osvojila izbore da sam formira Vladu. Kod nas ce tesko predsednik drzave da da mandat predsedniku partije SNS kad je to jedna te ista licnost! L etat cest moi!

  5. Izbore priznale SAD i za piknik praznik 4 jul u ambasadi SAD jedino pozvani članovi SNSa. Ambasador ostale poslao da gledaju sa ulice.Tkzv nezavisni Nova i N1 ne smeju objaviti vest.

  6. Šta će nama uopšte vlada? Ona je i onako fikus u Vučićevoj diktaturi.

  7. CEo izborni proces je nezakonit i izbori moraju biti Poništeni. Još sramnije je da nam poslanici budu basibozluci Vuciceve i Palmin Dacuceve gluparije sekretarica, satro umetnica, mladi nestručni i nedokazani , krimi bokserka …, poslanička veličina je obezvredjena time. Zar Marija Ibradovic i Marija Jevdjic narko dilerke koje daju pokriće muževima preko imuniteta omalovažavaju državu . Zar takav škart da nam donosi odluke a ne postavljati reprezente već podobne.Narod mora da glasa ugledne ljude i isto takva vlast da bude od znanja i ugleda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.