Vlada usvojila Predlog zakona o Komunalnoj miliciji

Ostavite komentar


  1. Novinari, nije milicija, vec policija. Sad je svaka i susa i marusa novinar.

  2. Sto vise represije brzi vam je odlazak jedno od najnecasnijih zanimanja uz izvrsitelje

  3. Da li bi novinari mogli da obaveste citaoce koje su to „nekolike manje izmene i dopune“ u ovlascenjima „narodnoj komunalnoj miliciji“ ? Mislim da bi to veoma interesovalo javno mnjenje. Hvala vam unapred.

  4. U Srbiji uniformisanih i neuniformisanih organa sile i prinude nikad dosta. Ono što me čudi je naziv „milicija“, koji potiče od latinskog naziva za vojnike, što znači da lokalne samouprave imaju narodnu vojsku. Nešto je trulo u „državi“ Srbiji.

  5. te komunalce ili sta vec treba ukinuti… niti sta rade niti cemu sluze…

  6. Milicija je narodna a ovi su pretorijanska garda. Mozete im davati lazno ime ali znamo kome sluze.

  7. Samo ime milicija mnogo kaže. Recimo u SAD, milicija su neke organizacije van kontrole države, pa meni ovo više liči na stranačku formaciju sile, a poslušnost se postiže zapošljavanjem stranačkih kadrova koji treba da izigravaju pitbulove.

  8. Milicija se razlikuje strasno puno od policije. Miliciju ima drzava de vlada diktatura. Milicija je bila u komunizmu. Sad se vracamo opet u ta strasna vremena sa ovim vampirima. Burma North Korea,Siria Rusia su nam ugled. Strasno gusimose u sopstvenom otrovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.