Vladanka Malović: Biljana Popović Ivković meta napada i najjadnijih uvreda

Ostavite komentar


    1. A ti najžešći napadi su što Biljanu Popović Ivković zezaju na tviteru za Megatrend i što je neko posvedočio da je ponavljala prvi razred srednje škole.

  1. Svaka žena koja se bavi javnim životom mora da naplati svoju štetu povrede časti i ugleda, zato je neophodno da se propisi i novi pravilnici donesu, da svi oni koji su vređali žene javno budu za to novčano kažnjeni.

    1. Mislite na Seselja kada vredja poslanicu Jerkov ili novinarku Congradin ili na Jovanova koji opusteno optuzi suprugu politicara Jeremica da je narko bos ili na Vucica i Djurica kada optuze Radu Trajkovic za saradnju sa Albancima. I tako dalje.

  2. Jel gospođa Ivković ima drugačije stavove od svog supruga B.Ivkovića koji beše perjanica SPS?

  3. I to kaže vodja navijača plaćenih botova SNS . nisko da niže ne može biti

  4. Gospodjo Vladanka, zar ne bese 500 miliona, a ne 25? Gde se dede onih 475 miliona? Mozda je poceo da se kocka, nevaljalac jedan. Ma, nek bude 500. Jos tri puta toliko i mozda pridje Faroncetu, sto se imetka tice.

  5. Ako neko napadne nekog muškarca političara, kaže za njega da je lopov, manijak, narkoman, ludak, ružan…. to niko ne primećuje i ne zavređuje iole značajniju medijsku pažnju, pogotovo nikome ne pada na pamet da kaže da je to napad na sve muškarce, vređanje muškaraca….
    Kada neko napadne Maju Gojković ili Biljanu Popović Ivković to odmah postaje napad na sve žene i kreću uobičajene licemerne fraze o potrebi da se zaštite žene…

  6. Izjava g-đe Vladanke Malović, članice Predsedništva SNS je očigledan primer »da je napad najbolja odbrana«. Naime, g-đa Malović izgleda nezna ili neće da zna kako se prema ženama odnosi »jedan drugi« Malović, a po imenu Branko, inače potpredsednik Izvršnog odbora SNS i koordinator, tačnije »politički komesar« SNS za Južni Banat i Podunavlje. Inače, »background« g-dina Branka Malovića, poznatijeg kao »Šef«, je »vrlo bogat«, pa tamo između ostalog »piše«, da je imao i kafanu na Novom Beogradu, kao i da je bio i jedan od vozača u Ministarstvu rudarstva. Dakle, dotični g-din Branko Malović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS i koordinator SNS za Južni Banat i Podunavlje ne napada žene verbalno kao osobe koje g-đa Vladanka Malović, članica Predsedništva SNS imenije u svojoj izjavi, g-din Branko Malović žene napada i fizički. Tako je g-din Branko Malović šamarao gradonačelnicu Vršća, ali je pri tome bio vrlo »pažljiv« pa joj je predhodno skinuo naočare, a naterao je i gradonačelnicu Smedereva da kleči pred njim. Nije g-din Branko Malović »takav« samo prema ženama, zna on i nekog muškarca »da propusti kroz ruke«, pa je poznato da je pretukao i jednog republičkog poslanika SNS. Na kraju, predložio bih g-đi Vladanki Malović, da »prvo počiste u svom (SNS) dvorištu«, pa tek onda da to rade i u »drugim dvorištima«.

  7. Ako ste Vi Vladanka Malović. portparol gdj ..B..Ivković …Popović , i brinete o njenom ugledu ,koji je došao na
    stranice bulevarske čaršije , onda se postarajte da ona svojom neukusnom.nametljivom pojavom , garderobe i stajling uopšte , pridobije simpatije. umesto komentara o“ barskoj dami“…!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.