Vladeta Janković: Šapić je vrlo ljubazan, ali ideološki – on i ja nismo bliski

Ostavite komentar


  1. Ljiljana Smajlović je zaboravila da ju je, svojevremeno, lično Vučić uklonio sa mesta glavnog i odg. urednika Politike. Sama je to rekla.

  2. Čoveče, ako su tebu glavne brige Nemanjin spomenik i Železnička stanica, nećeš dpneti mnogo koristi gradu. Železničke stanice su u centru samo u starim gradovima, a i tamo sada više služe kao istorijski spomenik, a glavni terminali za medjunarodne linije su izmešteni daleko od centra jer bi kretanje vozova ometalo gradski saobraćaj

  3. IDEOLOGIJA…, pa taj epitet u političkom govoru, i još više praksi je iščezao.
    Nije više ni kao ukras u retorici umesno da se koristi…

  4. Mene zanima prišivanje IDEOLOGIJE na političku praksu u SRB!!!
    Svojevremeno je dr Koštunica izgovorio jednu britku političku misao, da će se stranački i politički život u SRB stabilizovati kada koalicije budu moguće sklapane između svih činilaca.

  5. Ja bih da podsetim da je dr Šapić bio zam.gradonačelnika i ima „veliku školu“ u pogledu upravljanja metropolom, kao i najvećom opštinom u SRB.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.