Vladimir Gajić: Očekujemo da nam se priključe i Dveri, SSP nije protiv kopanja litijuma

Ostavite komentar


  1. Kakve crne Dveri, pa od njih je još samo ime ostalo. Bole maniti se povukao, biračko telo je sada kod Nestorovića. U prevodu nema jednog čoveka koji sada za sebe kaže da je u Dverima.

  2. Dveri treba da odaberu pravu stranu, ili da nestanu.Ako su stvarno ono za sta se izjasnjavaju,ovo im je poslednja sansa

  3. „Kakve nove tehnologije? To ne postoji.“
    Slažem se sa izjavom, i treba je ponavljati i ponavljati …

  4. Ima onih koji su za kopanje litijuma i onih koji su protiv ovoga. To je normalno, uvek je bilo i ovih i onih.

  5. Ljudi,to je iznad politicko,iznad stranacko pitanje. To je nacionalno pitanje. Rudarenje nije razvilo niti jednu zemlju na svetu pa nece ni nas.

  6. Ne verujem ljudima čija su deca školovana u EU, a srpskoj deci nude veronauku i Rusiju.

  7. Вучић је безмало одрадио све поводом Косова, остао му је недовршен посао око литијума. Не треба дозволити копање литијума, што уједно значи решити се Вучића. Тачно је да ССП ‘дува у исту тикву’ са Вучићем по многим питањима, а посебно у вези литијума.

  8. A ti si,Gajiću,stožer okupljanja desnice?Jak si potencijal,prvo pljuneš opoziciju,a o vlasti nesmeš ni da zineš?

  9. Jeste protiv kopanja litijuma , zato ne lupkaj isto pricas kao Jeremic nije dobro pokazali ti izbori valjda .

  10. Na moratorijumu kopanju litijuma je spas Srbije i opstanak Srpskog naroda.Progutali smo predaju Kosova i krađu izbora ali iskopavanje litijuma je smrt za državu i narod, zato SVI u borbu protiv zločinačkog udruženja koje podržava Rio Tinto.

  11. Iskreno nisam neki ljubitelj SSPa čak sam na lokalu glasao za Vuka Jeremića, ali ovaj napad na SSP je vrhunac licemerja, pa zar vi nemate drugog neprijatelja već da se gložete oko opozicione koske, da li ste i vi krenuli kao „Zavetnica“

  12. Prepotentno ibezobrazno što Vi i Vuk mislite i unapred osudjujete opoziciju kao najpametniji i saplicete ostale opozicione stranke.

  13. Dobro jutro, prvo spasavanje od rudarske mafije, pa onda Kosovo.
    Ako nas proteraju iz Srbije neće imati ko da se bori za Kosovo.

  14. Gospodine Gajicu, vrlo licemerna izjava. Manite se sujete, svi u jednu kolonu, inače cete nestati sa politicke scene. Žao mi je zbog Dveri i Boška ali greške kostaju

  15. Prvo nas izvucite iz ove nevolje svi zajedno,posle organizujte nešto pošteno ukoliko je to moguće na ovim prostorima.Posle se borite izmedju sebe do mile volje:Ko će napraviti širu stazu pored čiste reke za bicikliste i pešake .

  16. Samo onaj ko je zlonameran tvrdi da je SSP_za kopanje litijuma!
    Nove tehnologije zasad ne postoje, a da li će se pojaviti za 5~10godina ili više niko ne zna. A ovaj se pravi pametan, pa ajd da napljujemo Đilasa.
    Vi ste isti kao i Vučić, koristite Vučićeve metode, spinovanja…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.