Vlast jedino brine o podobnim novinarima

* Novinarke Pinka i dalje na posmatranju u Urgentnom centru Dejanu Vulićeviću (46) određen pritvor zbog nasilnog ponašanja, a advokat Dobrosav Crepuljarević kaže za Danas da njegov klijent nije udario Gordanu Uzelac, već člana obezbeđenja TV Pink
Ne smiruju se reagovanja na incident na protestu Dveri ispred zgrade TV Pinka

Ostavite komentar


  1. Za sve je kriva nesprovedena LUSTRACIJA 2000. godine, zbog toga trpimo TEROR ove olosi na vlasti i "MEDIJA" poput PINK-a "INFORMERA" i ostalog toalet papira koji sebe nazivaju glasilima sa javnom-nacionalnom frekvencijom a u stvari sa nasim parama – otetim i izdzeparenim od olosa na vlasti koji im deli i sakom i kapom. E, kada bi se moglo vreme vratiti i kada bi se "dogodio" propusteni 06. OKTOBAR 2000.godine, druga bi danas prica bila. OVA OLOS NE BI BILA NA VLASTI – POSTO BI BILA U "ZABELI" A MITROVIC BI TAKODJE BIO U "ZADRUZI" ALI ONOJ SA PRUGASTIM UNIFORMAMA SA BROJEM KAO BRACA DALTONI.

  2. Njegov ludacki pogled i pljuvanje na novinare su samo sitnice u odnosu na one udarce na nase novinarke

  3. Dosta zena je pretrpela nasilje od takvih kao sto je doticni,uzas jedan vreme je da se stane na kraj stim

  4. Ma sudijo kakav pritvor? Odmah ga osudite na najvecu kaznu zatvora kada je mogao zensko da udari, siledzija!

  5. Нема данас повлашћених новинара, већ само објективних и необјективних.

  6. Droga, laz, udvornistvo, podilazenje bezumniku, smrt nevine devojke na pesackom, smrt ljubavnice, bolest, trovanje nacije nemoralom, prostaklukom… sta sve stane u jedan djavolji zivot…i koliko zla moze da uradi jedan zivot .. Boze sacuvaj

  7. Sta se moglo drugo ocekivati od Vulicevica, kada je mogao da ucestvuje u petooktobarskom rusenju i palenju skupstine i zgrade, jos tada je trebao da bude uhapsen! A i dobra mu je politika koja mu se obila o glavu kada je izgubio i posao zbog nje!

  8. Koliko vidim svi su počeli sami da se dele na podobne i nepodobne!Vlast mislim da o tome i ne razmišlja već misli kako da se izdignemo iznad svega i svojih EGA i krenemo napred konačno!

  9. Pink farsa, ništa im ne verujem!!! Videla sam snimak koji je TV Pink emitovala hiljadu puta za dva dana, a na kome se u stvari ne vidi ništa osim guranja i koškanja, a pogotovo ne nokautiranje novinarke. Željku Mitroviću i njegovoj televiziji ništa ne verujem. Sve je to njegova režija.

  10. Mnogo više me brinu ovolike spotove koje rone gorke suze nad novinarka ma provokatorkama a likuju nad srcu Dade Cruise… nego reakcija odnarodjene vlasti.

  11. Ovaj Mitrović je (gledam snimak njegovog mlataranja ručicama), pored toga što je obdaren mnogim "divnim" i "lepim" osobinama, očajno antipatičan i nadmeno neduhovit stvor, koji kompleks niže vrednosti prekriva glumatanjem kompleksa više vrednosti.

  12. Срамотан симак још срамотнији пад набеђене овинарке за хонорар би се и гашићу сагла, а митровић форсира

  13. Đorđije Uskoković
    Vladan Velimirović je apsolutno u pravu, pravilno razmišlja i zaključuje. Potpisujem njegov komentar. Ali nedostaje mu, kao i meni odogovor na pitanje: ko je tebalo, ko je bio voljan i moćan da sprovede lustraciju? Zar oni koji su zaustavili "srpsku petooktobarsku revoluciju"? Nikako! Vidimo ih kako se svake izborne godine presvlače i preskaču iz stranke u stranku, kao ovnovi iz stada u stado, ujesen u sezoni parenja.
    Đorđije Uskoković

  14. Velika se buka digla zbog navodnog napada na novinarku ali prvo treba osuditi Pink ,Heli ,Informer.. koji potpirjju sve to svojim ne novinardkim prilozima.A ne nekog ko je nezadovoljsn i koji zeli da zivi kao sav normalan svet.

  15. mitrović je ogrezao u kriminalu i spreman je na sve. no ovo više govori o pinku koji je ostao nem kada je vlast matretirala novinare koji ju kritikuju a sada dižu galamu kao da ih je neko pobio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.