Marko Đurišić: Vlast kao da nas kažnjava jer nismo bili dobri

Iz Srbije 21 o merama Vlade Srbije u vanrednom stanju

Ostavite komentar


  1. I treba nam žestoka kazna, kada se ponašamo neodgovorno u ovo vreme pandemije, gde umiru na hiljade građana po evropskim državama.

      1. Presretaču Do-butin-ka,nauči još neku reč osim “BOT“, za koju si čuo negde, a šta znači,nemaš pojima.Šta li si onda ti?

        1. Kako jedan bot, „Ljubiša“, pojačava dejstvo drugog bota, „star“.

          1. @ljubisa, kao osvedocena gluperda je cak uspeo da sklopi jednu prositenu i jednu prostu recenicu.Malo li je?

        2. Nema šta čovek da uči, za vas botove, ne postoji nijedna druga reč koja bi vas bolje opisala, osim „bot“.

    1. Vlast se bori da građani u što manjoj meri budu zaraženi virusom. To morate razumeti

      1. Sreća naša što imamo vas botove da nam to ovako lepo objasnite, inače sami ne bismo nikad ukapirali.

    2. Blento, Prepoznaje se vaša prgava radikalska čud. Kako je Beograd žarište? Koliko je obolelih naspram broja stanovnika, koji procenat? Dokle pumpanje histerije?

  2. A ipak ste se, udsovci, spremili da sadite tikve sa bezgresnom vlascu?
    Je l’ i to ironija?

  3. Moramo se pomiriti sa sudbinom, da nam je daleko bolje da budemo dve nedelje u totalnoj izolaciji, nego da patimo čitav život.

  4. Sada je valjda svima jasno, da je Rendal Mek Marfi ,slika i prilika naseg dragog vodje. Samo Mek Marfi je imao sestru Receld, koja ga je kontrolisala. Ovog naseg nema ko, pa se otrg’o kontroli. Samo, nece uspeti da ponovi cuveni Hudinijev trik, pa da pobegne iz jednog medicinskog odela. Na kraju, bice smesten tamo gde treba. Samo treba da zna, da ustanova „Laza Lazarevic“, nije biblioteka.

  5. Cinjenica je da jos uvek postoji odredjeni broj neposlusnih gradjana. A struka kaze da je sada- narednih desetak dana kriticni i uvodjenje 24-h policijskog casa teoretsko resenje- maksimalno izbegavanje kontakta, a kako ce to biti u praksi, malo teze, zato vlada ce doneti odluku. Trpecemo i to, malo strpljenje, samo da ovo prodje sto pre. Ostanimo kod kuce.

  6. Pa dokle ovi što napadaju mere dokle mislite da država treba da mili i apeluje na odgovorno ponašanje.I treba nam žestoka kazna, kada se ponašamo neodgovorno u ovo vreme pandemije, gde umiru na hiljade građana po evropskim državama.

  7. Nazovi to kako god hoćeš, ali ako će ovaj način sprečiti dalje širenje epidemije, ovakav potez ne samo da je prihvatljiv, već čak i poželjan.

    1. Slažem se da treba, ali se mora svesti na minimu mogućnost da se epidemija širi, a to se jedino može postići pooštravanjem mere zabrane kretanja.

  8. Zasluzujemo kazniu
    jer pojedinci i dalje krse mere zastite. Ugrozavaju sve oko sebe i produzuuuju ovu agoniju

  9. Neistina je da nema maski u apotekama. Kupio sam danas. Nema redova, nema guzve. Nemojte siriti lazi i neistine. Mere se uvode da bi bilo sto manje smrtnih slucajeva. A ne da bilo kome bude uskracena sloboda kretanja, tek tako.

  10. Marko je vizionar i pošten narodni poslanik. Da je takvih bar 51 % u sali, Srbiji cvetale ruže i po teškoj zimi. A ne ovako. Da nas naprednjačko radiklaska organizovana grupa stalno ubedjuje da nam je život u Srbiji nikada bolji i lepši. A nama nikada gore. Na to sve licemerje koje se očituje u svim segmentima državne vlasti prema narodu i masama pokazuje svoju najtamniju stranu lica.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 9

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.