Vlast polako ukida parlament

* Gojković: Očigledna je namera da se preko parlamenta napravi nešto što može da izazove veću političku krizu *Šarović: Vlast je dobila većinu, ali ne i apsolutnu vlast i dužna je da poštuje minimum Poslovnika
Zaboravljeni rečnik nepristojnih reči i kodeks ponašanja u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Uvek je vladajuća većina ta koja diktira ponašanje u parlamentu, sada bivša vladajuća većina kao opozicija zaboravlja svoje ponašanje dok je bikla vlast,i maju kratku pamet.

  2. Stvarno su iz vladajuće većine bezobrazni, muče jadnu i propalu opoziciju, em im uzeli 3o odsto biračkog tela, im ih raspali i razbucali, sada bi i ovo malo poslanika da maltetiraju umesto da puste da oni većinu maltretiraju, baš su zli!

  3. Nadam se da je sada svima jasno zašto je američka ambasada očajnički pokušavala da ubaci stranke u skupštine koje i nisu prešle cenzus. One su tu samo da bi unosile pometnju, izazivale sukobe. Njihova doktrina je zavadi pa vladaj, što je sasvim očigledno njihovim ponašanjem. Stoga ne smemo dozvoliti njihove provokacije. Sve te sitne stranke koje prave probleme se moraju strogo sankcionisati. Narode, ne padajte nan jihove jeftine trikove! Njima nije cilj jaka vlada i dobrobit srpskog naroda, već samo haos!

  4. Da li smete da pišete o Kopernikusu i kako su zarobili B92, Happy i Prvu? Da li se sme napisati ko stoji iza kopernikusa da li je to onaj duh koji gubi LK? Da li je idiotizam da manji provajderi ne smaju da emituju televizije sa nacionalnom frekvencijom? Samo se nadam da će te televizije nestati i sa SBBa i Telekoma..
    Koja je svrha postojanja televizija sa nacionalnom frekevencijom koje se ne smeju emitovati slobodno preko kablovskih operatera?
    Kažete ukidaju parlament, ne ukidaju društvo kao pojavu zarad ličnih interesa. Tako hoće da proglase da kombi konji prevozi putnike nije putničko vozilo.

  5. Sve u svemu slika i prilika obor-knezovske Srbije 21. veka.

    Nismo daleko odmakli, ni vlast, ni narod.

  6. Koliko vidim opozicija treba da poradi na ponasanju i kulturi. Ne razumem zasto toliko imitiraju 90-e.

  7. Sta izvodite? Kakvo ukidanje skupstine? Oduvek je bilo i bice da se nemocni bore na razne nacine da ugroze mocnije,a mocniji se ne daju . Nasa jadna opozicija je kao buljuk zlih psica koji se navrzli da rastrgnu medveda ali narod svakome odredi pravo mesto. Bolje je tim sitnuljcima da smire strasti da ih vetar ne oduva.

  8. Nije u tome problem već u nameri opozicije da haosom skuplja političke poene bez argumenata.

  9. Potpuno je jasno zašto su neki poslanici tu, u Skupštini. Em su jedva prešli cenzus (na silu, sećate se), em moraju svojim gazdama da opravdaju investiciju. Žao mi onih koji su glasali za njih…

  10. Uvek je vladajuća većina ta koja diktira ponašanje u parlamentu, sada bivša vladajuća većina kao opozicija zaboravlja svoje ponašanje dok je bikla vlast,i maju kratku pamet.

  11. Naprdnjačka bagra nema elementarnu političku i ličnu kulturu jer skoro svaka njihova izgovorena politička poruka upućena političkim protivnicima predstavlja ili uvredu, ili psovku.Vidljivo je da su ponikli u radikalskom miljeu i koliko god bi možda hteli da se prikažu kao "umiveni" iz njih malo malo pa izbija "zov divljine" i sklonost totalitarizmu. Idolatrija prema vođi je uzela maha, a to je najbrži put fašizacije te partije, što je opasno po čitavo društvo. Do sada su se u tome isticali vazduPLOHovac, Vulin i drugi … Sada oni ispadoše još i umerenjaci u odnosu na "uška dugouška", na onog Atlagića, pa Rističevića…

  12. opozicija nemoze na lep nacin da dodje do izrazaja kod naroda zato sto nista posteno nerade pa oce kreko skupstine da budu zapazeni ali su izgleda zaboravili da da su prosle 90 godine i da narod vise nema zeludac za to tako da opoziciju bi trebalo da je sramota to sto rade

  13. Pročitah šta pišu ova botovska go….a,i ne mogu da verujem da ti ljudi to stvarno misle,jer ako stvarno odobravaju ovaj teror varvara(SNS) onda ovoj jadnoj zemlji sledi jedan dobar građanski rat,jer mi koji ne trpimo diktaturu ne možemo još dugo da ovo gledamo.Smrt fašizmu i SNS primitivizmu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.