Vlast u Srbiji se ne slaže s Pensom

Drecun: Ta izjava nije utemeljena u činjenicama i tempirana je politička poruka Rusiji

Ostavite komentar


  1. ma dajte drzava koja ima stanovnistve jednog nisa da bude lides i faktor bezbednosti ovo je malo vise smesno.

  2. Drecune majstore! Po tebi Srbija je faktor stabilnosti zato sto moza a uzdrzava se
    da ikoga bije. Moze i tako dj se gleda na stvari.

  3. Cenim svoje dalje crnogorsko poreklo, ali ovakva izjava gospodina Penisa je u skladu sa pogledom iz militantnog ugla! ,,Crna i Gora" je onoliki faktor stabilnosti, koliko je utočište ,,NATO-bulumente" za vojnu ekspanziju ka istoku. Ona sama ,,niti se šta čita, niti pita"! Više se pitaju njeni teritorijalni kapaciteti za kopneno i pomorsko ,,baziranje", nego vladajuće marionete! O narodu ,,koji se pita.."? Pa pitajte sam narod, koji brani vlastiti obraz, iznenadnom ,,ljubavlju" prema novim gospodarima, kao pravdanjem za ,,sramotu do vijeka"!

  4. Иста мета исто одстојање! Угушише сатанисти Трампа који је могао да промени и упристоји свет! Не дају,сатанисти да се води разумна политика! Удружише се сви да га онемогуће да ради нормалне ствари!

  5. Samo NATO drzave mogu biti izvor stabilnosti. Staljin je pred Drugi rat napustio Hitlera i prisao na stranu SAD i Engleza zbog velike kolicine celika od koga je pravio tenkove.

  6. Власт у Србији је -ем дала паре Клинтоновима ем се због тога к..чила,надајући се да ће Мек Кејн срушити Трампа, сада је принуђена да лиже оно сто је сама пљунула.Питам се,да ли нама требају такви медиокретети?Од бумбара нема користи,само штета!!!

  7. Kako je to morbidno. Bg Crnogorci koji drže srpski db i vojne službe(70% poreklom iz cg) ne daju nam u nato i na zapad, uortačeni sa ruskim službama(to im je zajednički interes, Rusima zbog nato, a domaćim bezbednjacima zbog korupcije)
    Ali zato Crna Gora juri napred, pa će Bg crnogorci preko Cg imati i pasoše eu a ujedno vladati Beogradom ne dajući nama na zapad.

  8. Srbijom su poslednjih 80 god godina vladali prvenstveno crnogorci i pridoslice iz HR i Bosne zato mi danas izgledamo bezglavo i bez temeljne politike. Dosli smo u poziciju da nam crnogorci daju lekcijegde i kako se povezivati u svetu ali je najgore sto ti isti crnogorci vrlodobro znaju gde je njihov interes samo izgleda da deo njihove klike drzi srbiju niti tamo niti ovamo a mi blejimo kao ovce.Vucic a posebno Dacic ne razumeju ovu igru a mi ispastamo i po svim ekonomskim pokazateljima smo na dnu lestvice uz obecanja da cemo najzad za nekoliko godina dostici platu u visini soc pomoci na zapadu. Zato vreme svakodnevno slusamo bljuvotine mislilaca poput Lazanskog a glupi i neobrazovani narod se pali i guta sve sto oni kazu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.