Trajković: Ivanović je prijavio BIA ko mu preti

Rada Trajković iz Evropskog pokreta Srba sa KiM povodom Dana državnosti Srbije

Ostavite komentar


  1. Aman, zaman, dosta je bilo. Više se ne zna ko je od koga gori. Pustite narod da živi! Ne koljite više!
    Da nije dušebrižnika svih vrsta, ni rata ne bi bilo, ni Kosovo ne bi bilo otcepljeno…

    1. @Jevrem: Da nije dušebrižnika… Kosovo ne bi bilo otcepljeno… ne zna se ko je od koga gori? Grešiš i praviš paralelu. Govoriš kao da nije bilo višedecenijskog delovanja albanskog separatizma (fasizma) i etnickog čiććenja Srba da se albnizuje-islamizira i otme Kosovo? Moglo je 100 puta da se reši od 70-tih god do danas, ali diktator Beograd vodio politiku u korist albanizacije…: nije zaustavljao separatizam, zaustavljao iseljavanje Srba, zauzimao polovinu KiM kada je mogao, nije se izborio za povratak 250.000 proteranih Srba, prihvatio 2000-te realnost na Kosovu (albanizaciju i etnicko cišćenje Srba) da bi Albanci napravili Albansku državu Kosovo Briselskim sporazumom…?
      Rada Trajković je potpuno u pravu. Postavljam pitanje: Ko je nagovorio Oliverovu suprugu za 1, 2 dana u velikom šoku i žalosti – da se Oliver sahrani u Beograd a njegova porodica iseli sa KiM, kao da je Vučić pitao Hašima Tačija gde da sahrani Olivera, da ne bi mogli Srbi da se okupljaju na Kosovu, poruka da idu za Srbiju, dok Albanci likuju i slave… progon Srba i otimanje Kosova u skladu sa Brisel. sporazumom?

  2. Čim neko pomene, a Gospođa Rada Trajković nije neko, Demokratsku stranku i njene lidere u pozitivnom kontekstu, TAJAC srpske inteligencije. Toliko su naprednjaci zatrovali i opoganili političku scenu Srbije svakakvim lažima i poluistinama o žutima to se primilo kod naroda kao nešto što se podrazumeva i što ne treba proveravati.

  3. Nažalost Rada je u pravu.Ubistvo Ivanovića, treba da zaplaši srbe, kako bi što mirnije prošla predaja Kosova albancima, od strane Vučića.Došlo je vreme, da se srbi na Kosovu, više boje srba nego albanaca.Za takvo stanje krivi su Vučić i SNS iz Beograda, sa svojom ekipom na severu Kosova.To je sada svima jasno kao dan.

  4. Prvo je podržavala Slobu pa Vuka, pa Batića a sada i Šutanovca. Koliko stanova je u Beogardu dobila za podršku. Sada je i Evropski pokret sam tamo gde su pare. Pa svi ste vi deo mafije, ove ili one.

  5. Pa sad je bar jasan trag, ubijen je da ne bi dalje pricao. Pa taj put u Beograd je bio koban po njega!

  6. polako ali sigurno sav prljav ves izlazi na videlo,mislim da je predsednik tog dana uzalud izlazio pred javnost i bas je kao zdrebe pred rudu pohrlio-zaista se radi o totalno neiskrenom coveku. On je u svoj toj nevolji uspeo tada da optuzi i opoziciju,a kada se bolje razmisli on uvek kada napada opoziciju ustvari svu svoju krivicu svaljuje na nju,ustvari pere sebe-razmisite o tome !!!

  7. pretnje je dobijao sa pinka i informera,svi smo svedoci kolika lavina mržnje je upućivsna sa ovih medija,nemojte sad tu nešto da uvihamo izvrćemo i da nišanimo po nekone drugom

  8. Kada bi funkcionisale institucije u Srbiji u skladu sa zakonima i ustavom, ova izjava ne bi tek tako mogla da prodje kroz nase glave bez posledica po neke kriminalce koji vode ovu drzavu. Ocigleddno nam je drzava totalno kriminalizovana a zakljucak iznesen bas na dan drzavnosti… Koji apsurd!

  9. Sve sto kaze gospodja Trajkovic, jasno je istina.
    Kod nas u Kagujevcu podigli su opstu frku zbog rektora Arsenijevic, a svi koji imaju veze sa K i M znaju da je prethodni rektor univerziteta u K. Mitrovici nezakonito smenjen i da su na njegovo mesto mafijaski krugovi postavili rektora koji ima vise krivicnih prijava, i da je pri tome preceno profesorima, dekanima itd. I sve to ministar i drzava aminuju.
    Postavlja se pitanje da li je cela drzava mafija ili je mafija postala drzava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.