Vojvođanska partija: Bojkot izbora bi produbio Vučićevu svevlast

Ostavite komentar


  1. A ko ste vi? Nikad čuo, iako sam prisutan u Vojvodini ceo život, od 65 godina. Ni bojkot ni učešće neće biti prava odluka, treba zamrznuti delovanje svih opozicionih partija i posmatrati dešavanja.

  2. I Milošević je imao omiljene opozicionare.
    Ovo je nevidjeni spin.
    Upravo suprotno,
    Vučić neće imati legitimitet.
    Sve što uradi biće – ništav.

  3. A ja bih pitao ovog pametnjakovića (iako znam da je on samo Vučićeva „konstruktivna“ opozicija), koja je svrha biti prisutan na biračkim mestima i evidentirati nepravilnosti, kad jedino što možeš je da ih prijaviš Republičkoj izbornoj komisiji koja će učiniti – šta? Baš ništa, naravno jer u njoj će sedeti 100% provereni Vučićevi ljudi. I brojati glasove…
    To je kao kad se opozicija žali REM-u što koj je zabranjen pristup medijima s nacionalnim frekvencijama. I – koji je efekat te žalbe? Nikakav, naravno!
    U uslovima tipa „kadija te tuži, kadija te sudi“, ćorav je posao pokretati bilo kakav postupak jer je ishod unapred poznat!

  4. Druže Aleksandre svi argumenti koje si naveo, suprotno od onog što si želeo da poentiraš, o potrebi izlaska na izbore, upravo potvrđuju neophodnost bljkoa izbora. Jel bi u uslovima koje si lepo naveo, ne demokratsko društvo, diktatorska vlast, skoro 100 % kontrola medijskog prostora i korišćenje istog za satanizaciju opozicije, bez pokazivanja namere da tu nešto menja. Dakle izlazak na izbord pod takvim uslovima bi prdtstavljao katastrofu za opoziciju. Nejasno mi je vaše očekivanje u Vonvodini?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.